Internaţionalul Gabi Tamaş a fost încătuşat de Poliţie pentru tulburarea liniştii publice [VIDEO]

0
154

Internaţionalul român Gabi Tamaş a fost reţinut de Poliţie în această dimineaţă, după ce a provocat un scandal în zona bulevardului Iancu de Hunedoara, din Bucureşti.

Fotbalistul lui WBA a spart geamul unei scări de bloc, iar echipajele de poliţie au ajuns la locaţie în urma apelului făcut de un locatar la 112.  Martorii la eveniment susţin că Tamaş a agresat şi femeia de serviciu a imobilului, iar la sosirea oamenilor legii, acesta a susţinut că nu ştie cum a ajuns în acea zonă, anunţă prosport.ro.

 

Locatarii blocului au povestit că jucătorul naţionalei a reuşit în cele din urmă să intre în scară, după ce a spart geamurile uşii de la intrare, a urcat până la etajul 1 şi s-a culcat pe jos, pe burtă, „ca o broască”.

Aflat într-o stare avansată de ebrietate, fundaşul a fost dus la o secţie de Poliţie pentru a da declaraţii. Nu s-a liniştit însă nici aici, iar poliţiştii au fost nevoiţi să-l încătuşeze din nou, după ce a lovit mobilierul din camera în care a fost dus.

 

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, vineri, la reunirea naţionalei de la Mogoşoaia, că incidentul în care a fost implicat Gabriel Tamaş îi este caracteristic acestuia, subliniind însă că nu-l va pedepsi pe jucător, deoarece era în ziua lui liberă.

 

” Asta e situaţia, trebuie să luăm lucrurile cum sunt. În Anglia, probabil nu se băga în seamă aşa de mult, însă la noi se va discuta zile în şir. În sfârşit, el este ieşit din această acţiune. Îmi pare rău că i s-a înâmplat, el este un băiat admirabil, loial echipei naţionale. Dar asta e situaţia. În locul lui Tamaş va veni Dragoş Grigore”, a declarat Piţurcă la reunirea naţionalei în vederea amicalului cu Trinidad&Tobago, din 4 iunie.

 

Întrebat dacă îl va mai convoca pe Tamaş la naţională, Piţurcă a răspuns: „Să vedem, nu pot da acum un răspuns sigur”, menţionează sursa citată.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments