Laura Cosoi, despre relaţia cu Smiley

0
196

Laura Cosoi a trecut prin numeroase schimbări în ultima perioadă şi munceşte cât este ziua de lungă, însă nu pare deloc obosită, ba din contră, debordează de fericire şi este toată numai un zâmbet.

Actriţă filmează în prezent pentru „Cel Ales”, film în care are rolul principal. „Nora te cucereşte cu viclenia şi inteligenţa ei”, îşi descrie Laura personajul într-un interviu acordat Ziare.com.

Am discutat cu ea şi despre ce relaţie mai are cu Smiley, cântăreţul care i-a fost alături timp de câţiva ani şi de care s-a despărţit atunci când toată lumea se aştepta la o nuntă.

Ne puteţi vorbi despre lungmetrajul în care jucaţi rolul principal?

Participarea mea în acest proiect este una dintre cele mai frumoase experienţe trăite vreodată. Filmul se numeşte „Cel Ales”, iar scenariul şi regia sunt semnate de Cristian Comeaga. Colegul meu şi, implicit, „Cel Ales” este Bogdan Stanoevici, cu care am lucrat minunat.

În film mă numesc Nora şi sunt soţia unui renumit antrenor de fotbal. Deşi este o prezenţă stridentă, Nora te cucereşte cu viclenia şi inteligenţa ei. Personajul este unul intrigant şi de-abia aştept să vă invit la cinema.

Cum aţi ajuns să îl interpretaţi?

Am fost contactată de Cristi, mi-a dat să citesc scenariul şi de acolo totul s-a legat spre o colaborare foarte frumoasă. Deşi eu am primit scenariul la sfârşitul lui 2011, filmările au început abia în 2012, iar eu am filmat anul acesta, în mai, respectiv 2013. Probabil că filmul o să iasă în cinematografe anul viitor.

Ce v-a plăcut cel mai mult în timpul filmărilor?

Mi-a plăcut foarte mult profesionalismul de care au dat dovadă toţi cei de pe platoul de filmare. Am fost privilegiată să lucrez cu o echipă extraordinară, oameni minunaţi de la care în fiecare zi am învăţat foarte multe lucruri noi. M-au primit ca parte din „familia” lor şi fiecare zi pe platoul de filmare era o bucurie pentru mine. Interviul integral pe ziare.com

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments