Sute de copii au fost oaspeţii poliţiştilor de frontieră ieşeni [VIDEO]

0
89

De ziua lor, micuţii au fost răsfăţaţi de poliţişti, principalele atracţii fiind sirenele maşinilor şi câinii dresaţi.

 

De ziua lor, micuţii au fost răsfăţaţi de poliţişti, principalele atracţii fiind sirenele maşinilor şi câinii dresaţi. Mascaţii au simulat interceptarea unei maşini suspecte şi încătuşarea infractorilor, acţiunea smulgând aplauzele copiilor.

 

Ziua Internaţională a Copilului a fost marcată la Poliţia de Frontiera cu mare zarvă. Peste 400 de copii au fost invitaţi la ziua porţilor deschise. Micuţii au avut parte de un spectacol pe cinste. Armamentul din doatrea poliţiştilor şi maşinile au fost luate cu asalt. Copiii mânuiau armele, inspiraţi de jocurile on-line şi, cum era de aşteptat, toţi îşi doresc să devină poliţişti.

 

Fetiţele au fost atrase de maşinile de poliţie şi de câinii dresaţi pentru însoţirea echipajelor de pe fâşia de frontieră. Mai mult, am descoperit fetiţe îndrăgostite de armament şi de meseria de poliţist.

 

Pentru deliciul micuţilor, mascaţii de la poliţia de frontieră au organizat o aplicaţie care a entuziasmat asistenta. O maşină suspectă a fost interceptată, iar ocupanţii ei au fost puşi la pământ de trupele speciale.

 

Finalul spectacolului de la Inspectoratul Poliţiei de Frontieră a aparţinut câinilor de urmă şi a celor de însoţire a patrulelor.

 

{flvremote}http://www.iasitvlife.ro/data/_stiri_video/2013/05_mai/31/alintati_de_ziua_lor_A.flv
{/flvremote}

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments