Un suspect, reţinut în cazul crimei sadice din Dâmboviţa

0
56

Un recidivist extrem de periculos, bănuit că ar fi ucis-o şi tranşat-o pe tânăra din Dâmboviţa, a fost reţinut de poliţie aseară. 

 

Acesta a fost eliberat în aprilie din Penitenciarul Colibaşi, unde a fost închis pentru că a violat şi mutilat o tânără. Mai mult, de-a lungul anilor a mai fost închis şi în Grecia. Bărbatul are 38 de ani, este din Topoloveni, judeţul Argeş, şi este considerat principalul suspect în oribila crimă, anunţă România TV.
  

Din datele anchetatorilor, declaraţiile martorilor şi în urma analizării imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere reiese că femeia s-a urcat în maşina recidivistului. Mai mult, anchetatorii au găsit urme de sânge în autovehicolului acestuia. Potrivit oamenilor legii, cel mai probabil bărbatul a ucis-o pe tânără la el acasă, a tranşat-o, apoi i-a aruncat cadavrul în râul Argeş, de pe podul Căteasca. Suspectul a fost reţinut, iar procurorii cer arestarea lui preventivă.
 

Trupul femeii a fost găsit, în week-end, în localitatea Ioneşti, din Dâmboviţa. După câteva zile, anchetatorii au găsit unul dintre picioare, iar ieri, a fost descoperită şi o mână a victimei. Cazul, considerat extrem de grav, a fost preluat de Parchetul General, arată sursa citată.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments