CAPTURĂ. 31 880 ţigarete şi o maşină, confiscate de inspectorii vamali de la Vama Sculeni

0
65

În dimineaţa zilei de 24 iunie 2013, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal Sculeni, în colaborare cu  poliţiştii de frontieră au descoperit 31880 ţigarete de contrabandă într-un autoturism ce venea din Republica Moldova.

 

Autoritatea vamală a reţinut în vederea confiscării ţigările şi autoturismul deoarece avea confecţionate locaşuri special amenajate pentru disimularea ţigărilor de contrabandă. Şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10 000lei .

 

 

În dimineaţa zilei de 24 iunie 2013, la Biroul Vamal Sculeni s-a prezentat pentru control vamal la intrarea în ţară, un autoturism marca CHEVROLET CAPTIVA, din 2007, condus de un cetăţean moldovean.

 

 

În urma controlului amănunţit, efectuat de inspectorii vamali, au fost descoperite ascunse, în vederea introducerii ilegale în ţară, 31 880 ţigarete (1594 pachete). Ţigările se aflau în spătarul banchetei din spate şi în locaşuri special amenajate în praguri şi în portbagaj.

 

 

Conform legislaţiei în vigoare autoritatea vamală a reţinut în vederea confiscării întreaga cantitate de ţigări şi mijlocul de transport care avea modificări structurale în scopul introducerii frauduloase pe teritoriul României a ţigărilor de contrabandă.

 

Şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentMetoda „VARANU”. Ministrul RELU FENECHIU POATE EVITA CONDAMNAREA doar dacă demisionează din toate funcțiile politice și guvernamentale
Articolul următorCe trebuie să ştim despre EVALUAREA NAŢIONALĂ 2013
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments