Cum să spargi un million de lire sterline într-un week-end

0
96

O revistă americană specializată în turism de lux a încropit ce mai tare vacanţa de un week-end în Marea Britanie pentru cititorii săi, dar cu un preţ de pachet de vacanță obişnuit.

Pentru 1 milion de lire sterline (1.6millioane de dolari) cititorilor Traveler Elite, o publicație specială pentru fanii avioanelor private, li se va acorda o experiență completă în Marea Britanie, inclusiv excursii private ale unora dintre cele mai faimoase atracții turistice, mesele preparate de bucătari de top și un tur cu elicopterul deasupra Scoţiei (Scottish Highlands).

Experiența trei zile cuprinde transportul peste ocean a unui cuplu american cu un avion privat cu destinația Londra.

 

 

La sosire, sunt îmbarcați într-un Rolls Royce Phantom, condusă de un şofer, şi aprovizionată cu gustări din caviar Almaş, care costă 25.000£ kilogramul și şampanie Laurent-Perrier Grand Siecle.

Maşina îi va transporta la un hotel de cinci stele aflat pe 45 Park Lane, care pe durata șederii lor nu va avea alte persoane cazate. Preţul este de 117,900£ pe noapte.

 

 

„În timp ce hotelurile de top publică rar acest fapt,” împărtășește Tova Syrowicz, editor de călătorie la Elite Traveler Media Group, „ele pot fi, de obicei, rezervate în întregime, indiferent de numărul persoanelor care se cazează.

Când se cazează doar doi oameni într-un hotel de 45 de camere, nu este nevoie de recepție și vă imaginaţi că nivelul serviciului va fi mult mai ridicat. „

Când plăteşti un milion de lire sterline, exclusivitatea este de așteptat. Și cu doar trei zile la dipozitie, trebuie să vă asiguraţi că vedeți toate atracțiile principale.

 

Închirierea întregului London Eye intra în pachetul de vacanţă

 

Veţi face de asemeni un tur privat al Turnului Londrei, după care veţi fi serviţi de către bucătarul Brett Graham, deţinător a două stele Michelin

„Pune împreună unele dintre cele mai istorice clădiri din lume, care au fost martore a unor întâmplări unice, cu un ospăţ privat gătit de unul dintre cei mai mari bucătari din ţară şi veţi avea o seară de neiutat în Londra” declara doamna Syrowicz.

În ziua următoare – după „şedinţă” de cumpărături la Harvey Nichols, desigur, perechea este dusă la Coworth Park, în Ascot Berkshire, pentru a se bucura de un meci de polo jucat special pentru ei.

În salonul VIP îi aşteaptă fostul căpitan al Angliei, Andrew Hine, care va avea rolul de comentator personal.

 

În caz că Londra nu era de ajuns, cuplul este adus cu elicopterul la Oxfordshire pentru a lua cina la Le Manoir aux Quat’ Saisons

 

Bucătarul Raymond Blanc, va pregăti o masă cu nouă feluri de mâncare

 

Pentru a aprecia Marea Britanie în toată splendoarea sa, cei doi norocoşi vor zbura spre hotelul Gleneagles din Perthshire, Scoţia, pentru a se bucura de ultima zi de exces

 

La sosire, sunt invitaţi de către Colin Montgomerie, unul dintre cei mai buni jucători de golf din lume, la un meci.

 

 

După partidă de golf, cuplul va fi tratat cu specialităţi culinare britanice cum ar fi miel înăbuşit cu varză roşie murată, haggins şi altele.

 

După masă le este oferit un tur cu elicopterul al vestitelor Highlands şi lacuri din Scoţia.

 

 

Seara, înapoi la Gleneagles, sunt aşteptaţi de către maestrul bucătar Andrew Fairlie, care le pregăteşte o cină, înainte de a retrage la ultimul etaj, care este în întregime numai al lor.

 

Dimineaţa, după un mic dejun de lux şi un ultim drum cu elicopterul către pista privată, cuplul se întoarce în Statele Unite. Sursa: dailymail

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments