UPDATE. Drama artistei Alexandra Stan. A FOST BĂTUTĂ DE PROPRIUL MANAGER până a intrat în spital

0
144

Update: 15.15

 

Într-un interviu pentru gandul.info,  tatăl Alexandrei Stan susţine că fiica lui a fost bătută şi aruncată din maşină de managerul Marcel Prodan. Până la această oră, managerul nu a putut fi contactat.

 

Pentru că şi-ar fi întrebat managerul de banii care i se cuvin după şase luni în care a tot avut concerte şi nu a văzut niciun leu, Alexandra Stan a fost bătută şi aruncată în stradă de cel cu care împărţea succesul şi onorariul. Asta susţine tatăl vedetei, într-un interviu acordat gândul.

 

Bărbatul declară că fiica lui ar fi fost bătută de unul dintre manageri, Marcel Prodan. Totul a început  de la bani, în weekend, la studioul lui din Constanţa. Alexandra l-a întrebat de bani, sâmbătă, iar el „a bătut-o de a lăsat-o inconştientă”, susţine tatăl vedetei.

 

„Două ore a stat  fiica mea acolo, iar când şi-a revenit a cerut să vină acasă, la Valu lui Traian”, mai spune acesta.

 

Pe drum, conflictul ar fi continuat, iar la intrarea în localitatea natală, Alexandra Stan ar fi fost aruncată din maşină de către Marcel Prodan. „Zăcea acolo, pe şosea”, povesteşte George Stan. „Norocul ei a fost că a oprit un cetăţean străin maşina când a văzut-o acolo chircită şi plină de sânge. A venit şi un echipaj de poliţie care mi-a luat fata şi a dus-o urgent la spital”, mai spune acesta, precizând că atât actele lui Prodan, cât şi ale Alexandrei ar fi rămas la poliţie.

 
Întorsătură surprinzătoare în cazul artistei Alexandra Stan. După ce ieri, managerul său anunţa, pe pagina de Facebook a cântăreţei, că Alexandra a fost victima unui accident rutier, astăzi, lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură.
 

 

Artista a povestit pentru cancan.ro că, de fapt, managerul ei a bătut-o atât de tare, încât a băgat-o pur şi simplu în spital. Fanii din toată lumea ai artistei au fost informaţi, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, care este adevărul.

 

„Totul este o minciună, nu am avut niciun accident de maşină. Este o invenţie a managerului meu, cel care m-a bătut până m-a băgat în spital. Vreau să ştie toată lumea că îndur tratamente oribile din partea lui de un an de zile, şi nu mai pot! Accidentul a fost doar un pretext ca să justifice lipsa mea de la concerte!”, a declarat cântăreaţa pentru cancan.ro

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments