Dumnezeul beţivilor: s-a pus în fata trenului şi a scăpat cu viaţa. CUM DE S-A PUTUT AŞA CEVA?

0
127

Un bărbat în vârstă de 53 de ani din localitatea dâmboviţeană Cazaci a scăpat cu viaţă, dar a ajuns cu răni grave la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, după ce, marţi seara, s-a pus în faţa unui tren.

 

Groaznicul accident s-a petrecut în jurul orei 17:00, pe ruta Titu -Târgovişte, în zona Cazaci – Nucet, şi l-a avut ca protagonist pe bărbatul de 53 de ani din localitatea dâmboviţeană Cazaci.

 

Planul lui a fost pus în aplicare în momentul în care a văzut că trenul se apropie, bărbatul aşezându-se pe calea ferată. Bărbatul a fost lovit de Săgeata Albastră ce venea de la Târgovişte şi se îndrepta spre Bucureşti. Mecanicul l-a observat pe individ şi a început să dea semnale acustice, însă bărbatul aflat sub influenţa alcoolului nu a reuşit să se dea la o parte, fiind agăţat de tren. Echipajul Ambulanţei a fost chemat să salveze viaţa bărbatului lovit de tren. Bărbatul, conştient dar abia rezistând durerii, a fost transportat la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Târgovişte: “Era în stare de ebrietate. Probabil a fost lovit de suflul trenului. Cu o plagă, traumatism cranio-cere-bral, plagă de scalp extinsă, traumatism la mână şi la gleznă. Cel mai probabil, de suflul trenului a fost aruncat pe terasa-ment. Era conştient”, a declarat dr. Dan Comănescu, medic la Ambulanţa Dâmboviţa.

 

Cazul a intrat în atenţia poliţiştilor. Sursa: ziardambovita.ro

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments