Îşi taie sânii pentru că îi are prea mari

0
124

„Am sâni mari, foarte mari şi mă incomodează. Sunt disperată”. Care cântăreaţă din România se plânge de bustul la care visează sute de femei?

 

În timp ce unele femei sunt disperate să aibă sâni mari şi apelează la medicul chirurg pentru a obţine bustul mult visat, altele se plâng că sânii mari le dau dureri de cap.

 

Este şi cazul cântăreţei Anca Badiu, care a decis să îşi taie sânii, pe motiv că ei o împiedică să se mişte în voie şi are probleme cu coloana vertebrală.

 

 

 

 

“Am sâni mari, foarte mari şi mă incomodează. Chiar sunt disperată. Nu e bine să ai sânii atât de mari. Am probleme cu coloana vertebrală din cauza lor, că sunt prea grei, nu pot face sport, nu pot alerga cum trebuie, în plus, sunt şi mică de statură şi cu sânii mari par mai îndesată. Am vorbit deja cu câţiva doctori, m-am consultat, am făcut şi analize şi e totul ok. N-am noduli, n-am nicio problemă, mă pot opera liniştită. Iniţial am vrut să merg la o clinică din Turcia, dar cred că voi face aici, la noi, în România, această operaţie”, a spus Anca. Mai mult pe showbiz.ro

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments