Mihaela Rădulescu A TRĂIT UMILINŢA DE A FI ROMÂN. Uite ce a păţit vedeta

0
290

Mihaela Rădulescu s-a adaptat repede şi bine traiului de la Monaco. Atât de bine încât nu ai zice că nu s-a născut acolo. Şi, cu toate acestea, poartă acelaşi stigmat ca alţi conaţionali – acela de a fi român.

Vedeta de televiziune a povestit pe blogul său două păţanii prin care a trecut şi care i-au demonstrat că a fi român peste hotare nu este deloc uşor.

 

Prima dintre ele a avut loc într-un magazin de unde Mihaela şi-a achiziţionat „nimicuri”, „lucruri banale”, „artizanale” pentru casă.

 

„(…)am plătit cu o filă de cec, după ce am prezentat paşaportul şi buletinul, căci aşa mi-a cerut vânzătoarea. Şi-a notat tacticos toate datele. Am plecat să aduc maşina mai aproape, căci împachetate erau multe şi grele. Am lăsat o prietenă în magazin, pe care vânzătoarea n-a observat-o şi care a auzit-o vorbind cu şefa ei despre faptul că o româncă a plătit cu o filă de cec 500 de euro. M-am întors cu maşina şi, când să pun lucrurile în portbagaj, vânzătoarea a venit şi mi-a spus că nu poate accepta cecul şi că trebuie să plătesc cu cardul”, povesteşte Mihaela.

 

În ciuda explicaţiilor şi a încercărilor de a convinge că este o persoană corectă, în ciuda intervenţiei poliţiei, chemate chiar de româncă, situaţia jenantă a continuat, iar vânzătoarea a fost de neînduplecat. Mai mult pe libertatea.ro

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments