Cu elicopterul SMURD de la Iași, la Iași. O femeie de 61 de ani a fost măcelărită de concubin cu 12 lovituri de cuţit (VIDEO)

0
129

Scene de coşmar vineri dimineaţa în cartierul Cicoarei. O femeie de 61 de ani a fost măcelărită de concubin cu 12 lovituri de cuţit. Echipajele SMURD sosite la faţa locului s-au împotmolit în noroaiele din cartier şi au solicitat intervenţia elicopterului.

 

Este prima intervenţie cu elicopterul în municipiu. Victima se zbate între viaţă şi moarte, cuţitul străpungându-i toracele până aproape de inimă.

 

Femeia a fost abandonată într-o baltă de sânge, concubinul fugind din casă. Vecinii au auzit ţipetele şi au sunat la dispeceratul 112.

 

Mai multe echipaje de salvatori de la SMURD s-au deplasat la faţa locului, numai că maşinile s-au împotmolit în noroiul din cartier, chiar dacă au tracţiune integrală. Medicii au solicitat intervenţia elicopterului, pentru că victima avea hemoragie foarte puternică. Această intervenţie specială a elicopterului, prima de de acest fel într-un oraş, i-a intrigat pe locuitorii cartierului. Ei se consideră părăsiţi de municipalitate şi înoată zilnic în noroaie până în gât.

 

 

Agresorul a fost prins de poliţişti şi urmează să fie dus la audieri. Numai că, procurorii nu pot să se înţeleagă cu el, criminalul fiind în stare avansată de ebrietate. Femeia a fost internată la Spitalul  Sfântul Spiridon în stare foarte gravă.

 

Ancheta urmează să fie preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. Agresorul este acuzat de tentativă de omor şi va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

 

{flvremote}http://www.iasitvlife.ro/data/_stiri_video/2013/06_iunie/14/macelarita-de-concubin_A.flv
{/flvremote}

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments