Se va plăti cea mai mare pensie alimentară din România! Vica Blochina, la un pas să primească o restantă de aproape 200.000 de euro!

0
60

Victor Piturca este bun de plată. Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 2 îl forţează pe selecţioner să îi plătească fostei sale iubite, cu care are şi un copil, restanta de aproape 200.000 de euro şi o pensie alimentară lunară de aproape 9000 de euro. …

 

Vica Blochina l-a iubit, i-a dăruit un copil şi acum aşteaptă să primească o sumă lunară colosală de la Victor Piturca drept pensie alimentară.

Blondina se luptă în tribunale de ani buni sperând să primească restanta de aproape 200.000 de euro, suma acumulată în ultimii doi ani, cât timp Piturca nu a scos niciun ban din buzunar pentru întreţinerea copilului său.

Ce-i drept, rezultatele testului ADN nu sunt gata. Chiar şi aşa, magistraţii Judecătoriei Sectorului 2 îl somează pe selecţioner să plătească restanta costisitoare din ultimii doi ani şi să îi vireze Vicai în cont, de acum înainte, aproape 9000 de euro lunar, pensie alimentară calculată în raport cu încasările sale.

Mai mult pe agentiadepresamondena.com

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments