Accident deosebit de grav pe Autostrada Soarelui, din cauza unui pneu explodat: trei morţi şi doi răniţi

0
143

Accident tragic, în această dimineaţă, pe Autostrada Soarelui. Un copil de cinci ani şi părinţii săi au murit după ce maşina în care se aflau a intrat sub remorca unui TIR. Alţi doi copii, de patru şi şase ani, aflaţi pe bancheta din spate, au fost grav răniţi în accident şi se află acum la Spitalul Floreasca, din Capitală.

Tragedie pe Autostrada Soarelui. Un copil de cinci ani şi părinţii săi au murit, în această dimineaţă, după ce maşina în care se aflau a intrat sub remorca unui TIR. Fraţii copilului, aflaţi pe bancheta din spate, au fost grav răniţi şi au fost duşi la spital.

Tragicul accident s-a produs în jurul orei 2:00, pe autostrada Bucureşti-Constanţa. Maşina în care se aflau doi adulţi şi trei copii se îndrepta spre mare, când şoferul a pierdut controlul maşinii şi a intrat sub un TIR.

„A pierdut controlul asupra maşinii şi a intrat în coliziune cu semiremorca unui asnsamblu de vehicule care staţiona regulamentar pe banda de urgenţă a autostrăzii pentru depanarea unei defecţiuni tehnice. Era semnalizată ca atare, cu triunghi reflectorizant, montat la distaţă regulamentară”, a spus Ionuţ Dumbravă, inspector Biroul de poliţie A2.

Martorii spun că maşina ar fi derapat din cauza unei bucăţi de cauciuc aflată pe şosea.

„Probabil TIR-ul a făcut o explozie la cauciuc şi din cauza asta s-au împrăştiat bucăţi de cauciuc pe stradă, noi am luat o bucată de cauciuc, a scăpat în radiatorul maşinii noastre, iar cel din urmă a venit cu viteză şi probabil că nu a mai putut să evite. A intrat în parapet şi aşa a început să meargă şerpuit pe stradă”, povesteşte un martor.

Şoferul autoturismului a murit pe loc. Soţia acestuia şi unul dintre copii, pe care îl ţinea în braţe, au decedat la scurt timp, în ciuda eforturilor medicilor.

Singurii supravieţuitori sunt ceilalţi copii ai familiei, ambii în stare gravă la spital.

„Unul dintre copii e în stare foarte gravă, cu traumatism cranio-cerebral foarte grav, traumatism toracic şi abdominal, e la Terapie Intensivă. Celălalt copil, după investigaţii, a fost trimis la Grigore Alexandrescu pentru supraveghere şi continuarea tratamentului”, a spus Moldoveanu Raluca, medic la Spitalul Floreasca.

Sursa: realitatea.net

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments