Acuze grave. Ionel Ganea recidivează: A BĂTUT UN JUCĂTOR

0
150

Ionel Ganea şi-a ieşit din minţi în timpul unui antrenament al echipei Universitatea Cluj şi a snopit în bătaie un fotbalist care avea un conflict cu un coleg.

Văzând reacţiile tot mai dure pe care Ionel Ganea le are pe banca echipei, fotbaliştii echipei Universitatea Cluj au decis să facă public un incident petrecut pe 19 mai 2013, conform ediţiei tipărite a cotidianului ProSport.

La acea dată, Ionel Ganea l-a bătut fără milă pe fotbalistul Cristian Mureşan (20 de ani), în timpul unui antrenament de la Mogoşoaia, pentru că acesta a avut un conflict cu Janos Szekely.

„L-a rupt cu bătaia, fără ca Mureşan să aibă vreo vină. L-a strâns de gât şi apoi a tăbărât cu pumnii pe el”, au declarat jucătorii Universităţii Cluj.

Fotbalistul în cauză a confirmat incidentul şi spune că, de teamă lui Ganea, refuza să mai meargă la antrenamentele echipei deşi mai are doi ani de contract cu Universitatea Cluj.

„Eu am încercat să ţin secret acest subiect. Mai am încă doi ani de contract cu U Cluj, însă nu mă mai duc… Am multe chestii patite la antrenamente, pe care dacă vi le-aş spune, antrenorul Ionel Ganea s-ar compromite, vă spun sigur. Toţi colegii erau speriaţi, îi auzeam cum spuneau ‘Ba, lui Ganea i s-a pus ceaţă pe ochi. Asta are probleme!'”, a comentat Mureşan.

În schimb, „Ganezul” susţine că nu l-a bătut pe Mureşan, contrazicând astfel spusele jucătorilor.

„Am încercat să aplanez un conflict între jucători.  Mureşan se certase cu Szekely, dar nu l-am atins. El se tot propunea titular, îmi spunea că este mai bun decât mulţi din echipa asta”, a precizat Ganea.

Ionel Ganea a avut numeroase astfel de probleme în carieră. El a ispăşit o suspendare record pentru că a agresat un tuşier, iar în tinereţe ar fi avut un conflict cu Ladislau Boloni. 

 

(Sursa: ziare.com)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments