Exclusă pentru că A POZAT NUD. Jucătoarea de tenis Agnieszka Radwanska i-a intrigat pe tinerii catolici din Polonia

0
210

Jucătoarea de tenis Agnieszka Radwanska, numărul patru mondial, a fost exclusă dintr-un grup catolic din Polonia pentru că a pozat nud.

 

Agnieszka Radwanska (24 de ani) a acceptat propunerea de a poza nud a ediţiei „Body Issue” a revistei americane ESPN, dar decizia a stârnit un scandal imens în Polonia.

Imaginile i-au deranjat teribil pe membrii comunităţii  „Cruciada tinerilor”, din care Agnieszka Radwanska făcea parte de doi ani, şi pentru care a susţinut acţiunea „Nu vă ruşinaţi de Iisus!”.

 

După publicarea fotografiilor nud, „Cruciada tinerilor” a anunţat excluderea sportivei pentru „comportament imoral”.

„Prin trista sa acţiune, Agnieszka Radwanska şi-a anulat propriile afirmaţii”, a anunţat organizaţia care susţine că „peste un milion de persoane au aderat la acţiunile” sale.

Ediţia „Body Issue” a revistei americane ESPN a publicat o serie de fotografii cu vedete ale sportului, cu scopul declarat de a promova frumuseţea trupului, ca şi în anii precedenţi.

 

(Sursa: realitatea.net)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCum poţi ASCULTA CONVERSAŢIILE TELEFONICE ale prietenilor și ale dușmanilor tăi
Articolul următorCE NU ȘTIA VICTOR SLAV! Înainte de a se mărita, BIANCA DRĂGUȘANU s-a întâlnit cu fostul iubit, ADRIAN CRISTEA, departe de ochii lumii
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments