Fiabilitate. UN MILION DE KILOMETRI cu o maşină de serie veche de 13 ani

0
70

Peter Kirchhoff, proprietarul unui autoturism Skoda Fabia 1.9 TDI, a reuşit să parcurgă un milion de kilometri cu maşina sa fără reparaţii capitale. Germanul a achiziţionat maşina în iulie 2000 şi a reuşit să-şi planifice călătoria spre Muzeul Skoda din Mlada Boleslav, Cehia, astfel încât să ajungă în parcarea instituţiei atunci când jurnalierul afişează 999.999 kilometri, scrie automarket.ro preluat de realitatea.net. 

 

Proprietarul maşinii este extrem de încântat de faptul că a avut o singură problemă tehnică în cei 13 ani de posesie, care a fost cauzată de izolaţia unui cablu. Mai mult decât atât, maşina sa nu a avut niciodată probleme cu inspecţia tehnică şi încă are evacuarea originală.

 

Lista de piese originale, pe lângă motor, include transmisia şi ambreiajul, explică reprezentanţii service-ului pe care îl frecventează Kirchhoff.

 

Secretul său, spune germanul, este întreţinerea temeinică, fără de care maşina nu ar fi supravieţuit în aceeaşi stare şi nu ar fi obţinut un rulaj atât de mare, arată sursa citată.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentBACALAUREAT 2013. Biologia – preferata absolvenţilor. Astăzi, proba opţională a profilului
Articolul următorVOINŢĂ DE FIER. Cum s-a tratat un actor celebru de hepatită cronică virală
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments