Fostul deputat Nicolae Bud și-a băgat invitații ÎN SPITAL. I-A INTOXICAT CU PEȘTE la botezul copilului

0
281

În urmă cu puţin timp, şase echipaje de Ambulanță şi unul SMURD au fost solicitate să intervină la Hotel Carpaţi din Baia Mare unde şase persoane prezintă stare de rău. Oamenii participau la un botez, iar principala suspiciune a cadrelor medicale este o toxiinfecţie alimentară. Acestora li se acordă primele îngrijiri la faţa locului, urmând să fie transportaţi la Spital.

 

Conform ultimelor informaţii primite, la spital au ajuns 13 adulţi şi doi minori.

Unele surse spun că la botezul nepotului fostului deputat Nicolae Bud care s-a ţinut în luxosul hotel din Baia Mare au participat circa 150 de persoane. Printre aceştia, inclusiv directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Maramureş, Carmen Sima. Aceştia ar fi servit un aperitiv alcătuit din produse tradiționale de porc şi brânzeturi, piftie (răcituri), iar, în momentul în care au primit pește, li s-a făcut rău.

 

Este cel de-al patrulea caz de toxiinfecţie alimentară în masă din Maramureş consemnat în ultimele patru zile. Cel mai grav s-a consumat joi, 25 iulie, atunci când 25 angajaţi ai Consiliului Judeţean au ajuns la spital în urma chefului organizat de preşedintele Zamfir Ciceu.

 

La Spitalul de Boli Infecţioase au ajuns 42 de adulţi şi 3 copii. Carmen Sima, directorul adjunct al DSP Maramureş a declarat că minorii vor rămâne sigur internaţi în timp ce adulţii sunt încă în investigaţii.

 

“Este vorba despre o suspiciune de toxiinfecție alimentară la un eveniment, la unul dintre restaurantele din oraș. Din aproximativ 100 de participanți au ajuns la spital, până în momentul de față, 45 de persoane care au venit cu simptome compatibile cu o toxiinfecție alimentară. 45 de persoane cu vârste cuprinse între 3 și  64 de ani. Sunt forme de toxiinfecție alimentară medie, unele cazuri grave. Colegii medici veterinari au recoltat produsele alimentare  și acum se fac cercetările de rigoare. Nu pot să vă spun acum câți vor rămâne internați peste noapte”, a declarat dr. Carmen Sima.

(Sursa: actualmm.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments