LECȚII DE AGĂȚAT. Lucruri pe care, cu siguranță, nu le știai și care ÎȚI ADUC ORICE FEMEIE LA PICIOARE

0
304

Dacă tocmai ai ieșit dintr-o relație și vrei să cunoști persoane noi, cel mai probabil nu ai prea multă experiență în domeniul flirtrului, căci îți lipsește antrenamentul.

 

Iată de ce trebuie să ții cont și ce „arme” să folosești pentru a atrage atenția cât mai multor persoane, inclusiv pe a acelora pe care le dorești, conform Oddee.

 

Cu cât flirtrezi mai mult, cu atât primești mai multă atenție

Persoanele care primesc cea mai multă atenție în public, nu sunt neapărat cele mai atrăgătoare, ci cele care flirtrează cel mai mult. Studiile arată că o persoană care trimite în medie 35 de asemenea semnale pe oră, are patru șanse de a fi abordată de cineva.

Privește fugitiv ochii nunei persoane, atinge-o ușor pe umăr, ca din greșeală, ține-ți capul aplecat într-o parte și apleacă-te ușor înspre persoana cu pricina.

Dacă nu funcționează schema de mai sus, atunci execută și 2-3 genoflexiuni, după care aleargă ușor în jurul persoanei care te interesează. După zece ture de alergare, trântește-te la pământ și fă 10 flotări. Este că i-ai captat deja atenția?

 

Este nevoie de trei contacte vizuale pentru a transmite un mesaj

Dacă vrei să îi arăți unei persoane că ești interesată de ea, este nevoie de trei contacte vizuale. Trucul este să faci omul în cauză să te privească mai des decât ar face-o în mod normal. În plus, odată ce vă priviți ochi în ochi, încearcă să menții acest contact minim trei secunde.

Deci nu 2, nu 4 contacte vizuale. 3!!! Ca să fii sigur că nu aveți mai multe sau mai puține, numără-le cu voce tare, în timp ce se produc. Cele trei secunde de contact vizual, marchează-le prin ridicarea ostentativă a degetelor de la o mână. Ai grijă, din nou, să nu greșești numărătoarea. Dacă totuși ai greșit-o, cere-ți scuze și ia-o de la-nceput. Succes.

 

Un zâmbet care arată „laba gâștei” este de bun augur

Un asemenea zâmbet este unul larg care exprimă sinceritatea. Dacă nu poți zâmbi la comandă, mai bine încearcă să rămâi serios, decât să pari artificial.

În special, în cazul bărbaților, este apreciat un zâmbet care formează riduri, pe moment, la colțul ochilor, ei trecând ca fiind sinceri și deschiși.

Dacă nu ai riduri la ochi, fă-ți-le. Pune puțin superglu în colțul ochiului, apoi mijește-l. Vei rămâne cu el strâns și cu pielea adunată frumos, în laba gâștei. Acum poți să flirtezi liniștit, ești perfect.

 

Este mai ușor să flirtrezi via mail

Atunci când abia cunoști o persoană, este câteodată greu să începi să flirtrezi din senin, parcă nu știi de unde să începi. Este mai ușor să o faci cu ajutorul mail-ului sau chiar prin mesaje.

Poți chiar să trmiți poze care să exprime o stare de spirit, în cazul în care nu poți să își găsești cuvintele. Probabil te gândești că asta este o activitate adolescentină, dar rapoartele arată că cei mai mulți oameni care apelează la acest tip de flirt au între 18 și 29 de ani.

 

Aproape o treime dintre cei 2.252 de oameni intervievati în cadrul unui studiu pe această temă spun că au primit sugestii sexuale sau poze nud pe mail și 13% recunosc faptul că și ei au trimis asemenea materiale.

Exact. Dacă ești prea timid și nu ai curaj să i te adresezi pe viu, trimite-i pe mail o poză cu tine în fundul gol. O vei cuceri instantaneu.

 

Cateodata, flirtrul nu este ceea ce pare a fi

Studiile arată că bărbații înteleg de cele mai multe ori greșit anumite gesture prietenoase facute de femei, crezând ca ele flirtrează cu ei. Astfel, pot să ajungă în situații jenante.

Asta înseamnă că nu trebuie s-o pui cu cracii în sus pe birou, doar pentru că ți-a răspuns politicos la bună-ziua.

 

Direcția picioarelor e graitoare

Picioarele sunt de obicei ațintite în direcția în care vrei să mergi, așa că dacă membrel inferioare ale unei persoane sunt orientate către tine, este un semn bun. Dacă nu, este posibil să nu te placă foarte mult sau măcar să fie greu de abordat.

Dacă nu stă cu picioarele spre tine, convinge-o tu să stea. La o adică, poți chiar să pui mâna pe ele și să i le sucești în direcția care îți convine. Fii cu ochii pe ele și, dacă o iau din nou razna, adu-le cu fermitate unde trebuie.

 

Împrumutarea mimicii și a gesticii, semn de atracție

Atunci când ești atras de o persoana, îi împrumuți în mod involuntar o parte din gesturi și mimica.

Dacă persoana de lângă tine se scarpină pe mana atunci cand o faci tu, își așază picior peste picior după ce tu ai procedat la fel, e semn că poți începe atacul.

Testează chestia asta scobindu-te în nas, apoi scărpinându-te în fund. Dacă se va scobi, respectiv scărpina și ea, e clar: a ta e, poți să începi atacul.

 

Flirtul este bun pentru sănătate

Studiile arată că femeile și bărbații care flirtează des au mai mulți anticorpi în organism față de restul, ceea ce nu poate fi decât de bun augur.

Ți-au găsit cumva ceva pe creier și vor să te opereze? Refuză vehement, te vei vindeca singur prin flirt.

 

În niciun caz nu exagera!

Potrivit Centrului american de Cercetare pe Probleme Sociale, cea mai mare greșeală a persoanelor care flirtează este că mențin contactul vizual prea mult timp.

Sunteți deja împreună de vreo săptămână, poate chiar două? E momentul să nu te mai uiți la ea. De acum încolo, până la sfârșitul vieții, nu-i mai arunca nici măcar o privire, altfel riști să strici tot.

 

Prietenie sau flirt?

Nu este atât de greu să faci diferența între prietenie și flirt. Amicii sunt doar prietenoși și drăguți, însă o femeie care își aranjează mereu părul, își umezește buzele cu limba sau vrea să pară cât mai sexy atunci când se ridică de pe scaun să se ducă la baie îți arată mai mult decât prietenie.

În același timp, bărbații își țin măinile în buzunar sau încearcă să stea cât mai drepți, cu pieptul scos în față, inconștient, atunci când vor să cucerească o femeie.

Te plimbi cu ea prin fața armatei, de 1 decembrie, și toți militarii stau drepți, cu piepturile-n față? Vor să ți-o sufle, așa că trimite-o frumos acasă, iar tu rămâi să te bați cu toată armata română, fiindcă a vrut să-ți fure femeia. Succes!

 

(Sursa: simonatache.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentJAF CA ÎN FILME: Șase gorile au smuls un BEBELUȘ din brațele mamei și L-AU ARUNCAT ÎN ȘANȚ
Articolul următorTVR acuză. Trustul lui Voiculescu A PUS MÂNA PE SEDIUL DIN PRIMĂVERII al Televiziunii Nationale
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments