O VEDETĂ de la NOI și-a TRAS PLAJĂ de NUDIȘTI la VAMA VECHE! Vezi despre cine este vorba

0
844

Are o sală de dansuri latino în București, însă și-a tras afacere și la malul mării. O vedetă de la noi și-a deschis plajă de nudiști la Vama Veche, și tot aici deține și un club.

Wilmark Rizzo Hernandez, alias ”micuțul Will” de la ”Dansez pentru tine”, este căsătorit cu o româncă pe nume Ioana, iar viața în România pare să-i placă extrem de tare, mai ales că afacerile îi merg din plin. După ce și-a deschis o sală de dans în București, el și-a mutat business-ul pe litoral.

 

Wilmark și-a deschis o plajă de nudiști la Vama Veche, iar lângă parcela de nisip pe care a închiriat-o de la Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (ABADL) și-a deschis și un club -Rumberos Social Club, unde turiștii vor avea ocazia să danseze pe ritmuri latino, informează atitudineaonline.ro. Tot aici, domnii vor putea să le admire pe frumoasele domnișoare, în costume minuscule desprinse parcă din defilările de la Carnavalul de la Rio.

 

 

INFO

 

Wilmark Rizzo Hernandez s-a nascut in Santafe de Bogota, Columbia, la 31 mai 1977.
A absolvit Colegio de los Andes la Scoala de Dans si Muzica Latinoamericana din Bogota si este are o diploma de inginer obtinuta la Universitatatea de Petrol si Gaze din Ploiesti.

 

Din 1995 este instructor de salsa in Romania, participant la congrese de salsa din Elvetia, Germania, Italia.

 

În 1998 a deschis prima scoala de dansuri latino-americane traditionale, Danseaza Cu Mine, in Salon Q.

 

 

În 2004 deschidea Academia de Baile Latinoamericano, sub sloganul ,,La Salsa Cambiara Tu Vida”.

 

În 1997 era prezentatorul emisiunii „Tropical Party” de la Radio 21 si in 1998 era prezentatorul emisiunii „Paradis Latino” de la ProTV, apoi paricipa la emisiunea „Latino Party” de la PRO FM, la „Vara ispitelor” de la postul Pro TV ca prezentator si coregraf.

 

În 2003 a devenit managerul orchestrei de salsa Mandinga si din 2006 este membru al juriului in emisiunea concurs Dansez pentru Tine. Este director de Programe la radio on-line Pro Fm Latino.

 

Pe 15 aprilie 2010 a devenit cetățean român. A apărut în distribuția telenovelei românești ”Iubire și onoare”, în rolul lui Fernando, agent columbian în structura de securitate. sursa: libertatea.ro

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCu vântul în față… LOL
Articolul următorCele mai tari PERLE DE LA BAC 2013: "Comuniştii erau terorişti, nu dădeau internet la oameni"
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments