OTV REVINE. Dan Diaconescu speră să se reîntoarcă, din toamnă, pe ecrane

0
112

OTV îşi va relua emisia în luna septembrie, după ce Dan Diaconescu a găsit o metodă să „fenteze” CNA, care i-a retras licenţa, scrie reportervirtual.ro. 

 

 

Soluţia găsită de Dan Diaconescu a fost cumpărarea unei licenţe în străinătate, mai exact în Italia. Astfel, fondatorul PP-DD a fentat CNA-ul, al cărei control este exercitat doar pe teritoriul României, pentru licenţele audiovizuale înregistrate în România.

Reportervirtual.ro scrie că tranzacţia a fost deja realizată, iar OTV va relua transmisia în septembrie. În aceste zile, reprezentanţii postului discută cu companiile de cablu, pentru preluarea noului OTV.

Sursa notează că RCS&RDS şi-a manifestat deja interesul de a prelua noul OTV.

Postul de știri România TV a obținut o confirmare a informației de la Florin Condurățeanu, fost realizator OTV și un apropiat al lui Dan Diaconescu.

Întrebat dacă va fi văzut din nou din toamnă pe micile ecrane, Condurățeanu a confirmat. Acesta a afirmat că manevra lui Dan Diaconescu a fost făcuta „în disperare de cauză, în urma nenumăratelor șicane ale CNA”

Diaconescu a mai făcut o încercare de a prelua o altă licență românească, a televiziunii Top 1, însă și această inițiativă a fost blocată  pe 4 iulie.

 

(Sursa: gandul.info)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments