Performanţă. Noi curse, mai mulţi pasageri pentru Aeroportul Iaşi

0
164

Conducerea Aeroportului Internaţional Iaşi a anunţat recent că luna trecută s-a înregistrat din nou un număr record de pasageri.

 

Peste 23.000 de pasageri au trecut, în luna iunie 2013, prin Aeroportul Iaşi, mai mult decât dublu faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când s-au înregistrat 11.000 de pasageri.

 

 

“Este foarte important să continuăm promovarea noilor curse în Regiunea Nord-Est pentru a readuce la Iaşi pasageri care în prezent folosesc infrastructura aeroportuară din alte oraşe. De asemenea, numărul crescut de călători este un argument pentru noi în discuţiile deschise şi negocierile purtate pentru introducerea de noi destinaţii de la Iaşi, destinaţii aşteptate şi solicitate de foarte multă vreme: Paris, Amsterdam, Veneţia, Bergamo, Reggio Calabria, Tel Aviv” a declarat Marius BODEA, preşedinte al Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional Iaşi.

 

 

Programul charterelor operate de pe Aeroportul Iaşi de către Companiile Air Bucharest şi Corendon, de la începutul lunii iunie sunt:

 

Luni, plecare de la Iaşi la 17.35 către Turcia, Antalya (Kusadasi), miercuri, plecare de la Iaşi la 12.15 către Grecia, Heraklion, joi plecare de la Iaşi la 13.15 către Turcia, Antalya (Fibula).

 

Programul detaliat pentru celelalte curse externe şi interne operate de pe Aeroportul Iaşi poate fi accesat sau descărcat direct de pe site-ul oficial www.aeroport.ro.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments