VIDEO UPDATE S-A MUTAT BAZARUL! Comercianţii se plâng ca noua locaţie de la CUG este foarte departe de oraş

0
186

Comercianţii de la Bazar au fost nevoiţi să îşi strângă lucrurile şi să se mute în noua locaţie, de la capăt CUG. Decizia a fost luată de municipalitate în urmă cu mai bine de o lună.

 

Oamenii spun că noile condiţii, chiar dacă sunt mult mai civilizate, nu le vor fi de mare ajutor. Şi aceasta pentru că noul bazar este foarte departe de oraş şi vor avea din ce în ce mai puţini clienţi, comparativ cu chiria pe care o vor avea de achitat, respectiv 50 de lei pe metru pătrat pe lună.

 

Ieşenii care vor să îşi facă de acum cumpărăturile din Bazar vor trebui să meargă la capăt CUG, acolo unde este noua locaţie. Comercianţii şi-au împachetat marfă pe care au dus-o la noile spaţii. Plecarea a fost privită de unii cu ochi buni, iar de alţii că o mare nenorocire.

 

Odată ajunşi la bazarul de la CUG oamenii au avut o mare deziluzie: spaţiile sunt foarte mici, chiria foarte mare, iar locaţia este foarte departe de oraş.

 

 

Reprezentanţii municipalităţii considera neîntemeiate nemulţumirile comercianţilor, având în vedere că noile spaţii beneficiază de apă curentă, dar şi de condiţii civilizate pentru comerţ. Mai mult decât atât, vor fi puse şi mijloace de transport la dispoziţia ieşenilor care vor să îşi facă cumpărăturile din bazar. Traseul 19 va avea staţie chiar în dreptul locaţiei.

 

În această săptămână comercianţii îşi vor aşeza marfa, urmând să dea startul vânzărilor cel mai târziu la începutul săptămânii viitoare. Taxa de intrare pentru clienţi este tot de 1 leu de persoană.

 

{flvremote}http://www.iasitvlife.ro/data/_stiri_video/2013/07_iulie/02/s-a_mutat_bazarul_A.flv
{/flvremote}

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentLOVITURA LUI PONTA. Sistemul achiziţiilor publice a fost dat peste cap. MIZA „JOCULUI”: 17 MILIARDE DE EURO
Articolul următorÎn perioada 5-9 iulie, elevii de clasa a VIII-a urmează să completeze opţiunile pentru admiterea la liceu
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments