Splendoare pe plajă. Este sau nu PENELOPE CRUZ femeia surprinsă TOPLESS în aceste poze?

0
1272

Penelope Cruz nu se dezbracă doar pentru bani, în filmele în care joacă, ci şi în viaţa de zi cu zi, când merge la plajă.

 

Deşi nu este recomandat, tot mai multe celebrităţi prefera să facă plaja topless, pentru că părţile rămase nebronzate să nu le dăuneze imaginii.

Penelope Cruz, frumoasă actriţă în vârstă de 36 de ani, a adoptat şi ea această modă şi, deşi ne-am obişnuit să o vedem goală în filmele în care joacă, câteva poze cu ea în sânii goi, pe plajă, sunt un adevărat deliciu, ca de altfel şi pozele nud cu toate celelalte vedete. 

 

 

 

Penelope s-a făcut remarcată de-a lungul carierei atât datorită talentului de care a dat dovadă cu fiecare rol pe care l-a interpretat, dar şi datorită frumuseţii naturale.

 

În 2007, Penelope Cruz a fost desemnată cea mai bine îmbrăcată vedetă, iar un an mai târziu, a primit Gotham Award Tribute pentru întreaga activitate.

 

Dar să fie oare această femeie cu adevărat Penelope Cruz?  În 2009, actriţa a apărut goală în filmul „Broken Hugs”,  acolo unde sânii ei nu erau deloc atât de mari cum arata pozele de mai sus, se întreabă CityRag.

 

(Sursa: showbiz.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentMANELISM POLITIC: Tomașeschi inventează o „scrisoare” a lui Fenechiu către propriul partid
Articolul următorSpuneau că au pile la Curtea de Apel, dar RĂMÂN DUPĂ GRATII. Cei trei interlopi ieșeni nu i-au convins pe judecătorii instanței superioare
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments