SURPRIZA MIHAELEI RĂDULESCU: O poză NUD pentru fanii de pe Facebook

0
1042

Mihaela Rădulescu a făcut o surpriză de zile mari celor aproximativ 60.000 de prieteni virtuali, postând singura fotografie în care apare complet goală.

 

Peste 6.000 de Like-uri a strâns imaginea, iar admiratorii s-au înghesuit să o complimenteze: „eşti „betoană” ca să ne raportăm la jargoanele momentului. Poza asta e un nud artistic… nu e ca o anumită pagina 5 cu un degeţel în gura şi cu o mână pe… bucurii”.

 

 

„Singura fotografie cu adevărat nud pe care am făcut-o vreodată (pentru VIVA). Am fost prima persoană publică din România care a condiţionat apariţia… astfel… pe o coperta cu donarea unui procent important din încasări către Asociaţia persoanelor hipoacuzice din România (genul de asociaţie şi de problemă care nu interesează pe nimeni, din păcate). Foto – Marius Atelier Bărăgan, machiaj Alex Abagiu, hairstyle – Geta Voinea. Vestimentaţia… o cremă genială de corp, cu care am pătat fără speranţă scaunul”, a scris vedeta de televiziune.

 

 

 

„Rostul postării? Dezamorsarea unor minţi încuiate, care cred că a fi vedetă (sau a fi fost) vedetă în România e (sau a fost) doar despre farduri, tocuri şi mofturi. Rezultatul? Va fi acelaşi – nişte unii vor da share şi mă vor toca pe paginile lor atât de mărunt şi de meschin şi vulgar, încât seara vor adormi fericiţi că a mai trecut o zi grozavă în viaţa lor – au făcut-o praf pe Răduleasca. Cu fi-miu am o joacă, în fiecare seară, înainte de culcare – ce a fost cel mai frumos şi cel mai urât azi în vieţile noastre – şi rădem, ne emoţionăm, ne alintăm, dar adormim zâmbind. Oare ăia de numai înjură şi-s crispaţi, ce-or povesti bun şi frumos despre ei? Ştiu – exact răul pe care l-au făcut, căci asta-i ţine alive. Relax, oameni, avem toţi un loc şi-un rost, avem toţi DOAR o viaţă şi un set de bucurii la care avem TOŢI acces. Enjoy live, zic…”, a adăugat Mihaela Rădulescu.

 

(Sursa: showbiz.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCSMS Iaşi JOACĂ ÎN LIGA A II-A. “U” Cluj a fost salvată
Articolul următorBacalaureat 2013. SUBIECTELE ŞI BAREMELE la ultimele examene
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments