Europarlamentarul RAMONA MĂNESCU, propunerea liberală pentru fotoliul de ministru al Transporturilor, alături de Nini Săpunaru

0
73

Conducerea PNL a decis, duminică, să-i înainteze lui Victor Ponta două variante pentru portofoliul Transporturilor. Liberalii îi propun prim-ministrului ori s-o nominalizeze la şefia ministerului pe Ramona Mănescu, ori să aprobe numirea lui Nini Săpunaru în fruntea ministerului.  

 

Conducerea liberalilor a decis, duminică, să o nominalizeze pe Ramona Mănescu la şefia Ministerului Transporturilor, în contextul în care deputatul Ovidiu Silaghi, propus pentru această funcţie, şi-a retras candidatura.

Practic, liberalii discută posibilitatea de a-i înainta  premierului Ponta două variante: propunerea pentru Transporturi să fie Ramona Mănescu, sau, în caz contrar, ca Nini Săpunară să fie susţinut în continuare pentru postul lăsat liber de demisia lui Relu Fenechiu. 

Premierul Victor Ponta a declarat că aşteaptă din partea PNL ca pentru Transporturi să fie propusă o persoană cu experienţă politică, imagine foarte bună şi un profesionist în domeniu,  adăugând că „oficial” nu a respins un nume deoarece nu a primit o propunere „oficială”.

Premierul Victor Ponta îi va trimite luni dimineaţa preşedintelui Traian Băsescu noua nominalizare pentru funcţia de ministru al Transporturilor.  .

(Sursa: rtv.net)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDISPARIŢIE MISTERIOASĂ. Motociclist originar din Iaşi, căutat de poliţiştii suceveni şi de familia disperată
Articolul următorExclusivitate 7est: Un cunoscut preot din Iași este acuzat că și-a abuzat sexual propriii copii (VIDEO)
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments