Hammer de România. Cristian Ciocan L-A SPULBERAT pe norvegianul Leif Larsen şi rămâne campion european WBO

0
116

Cristian Ciocan şi-a apărat cu succes centura de campion european WBO la categoria grea, vineri seara, într-o gală profesionistă la Galaţi, după ce l-a învins prin KO în repriza a 7-a pe norvegianul Leif Larsen, într-un meci programat pe durata a 12 reprize.

 

Cristian Ciocan a avut un meci greu timp de aproape şase reprize, a stat la bătaie cu un colos norvegian şi a încasat multe lovituri dure, dar l-a măcinat pe Larsen şi în repriza a şasea l-a trimis prima oară la podea. Larsen a fost salvat de gong, dar în runda următoare, a şaptea, Christian ”Hammer” l-a făcut KO pe adversarul său, care a avut nevoie de intervenţia medicilor pentru a putea părăsi ringul, în faţa a 2.000 de fani în extaz aflaţi la patinoarul artificial din Galaţi. 

Cristian Ciocan a obţinut a 14-a victorie la profesionişti (10 prin KO), din 17 meciuri, în timp ce Larsen a pierdut al doilea său meci (are 17 victorii, 14 înainte de limită). 

”Hammer” şi-a apărat pentru a doua oară centura de campion, după ce, în februarie, l-a învins, tot la Galaţi, pe ucraineanul Aleksi Mazikin. 

(Sursa: realitatea.net)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentMUNCĂ ÎN DORU' LELII pe marile şantiere ale Iaşului (VIDEO)
Articolul următorCiudăţeniile de la Pneumo. Colecţie de OBIECTE EXTRASE DIN PACIENŢI, la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iaşi
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments