NINI SĂPUNARU, propunerea lui Crin Antonescu pentru funcţia de ministru al TRANSPORTURILOR

0
69

Nini Săpunaru este propunerea lui Crin Antonescu, preşedintele PNL, pentru funcţia de ministru al Transporturilor. „Voi aştepta decizia partidului de duminică”, a spus Nini Săpunaru, la Realitatea TV.

 

Deputatul PNL Nini Săpunaru a declarat, la Realitatea TV, că a fost sunat şi întrebat dacă acceptă propunerea preşedintelui PNL, Crin Antonescu.

„Am fost întrebat dacă aş accepta propunerea, din partea dânsului, pentru funcţia de ministru al Transporturilor. Am acceptat. Sunt onorat de propunere. Voi aştepta decizia partidului de duminică. Atâta vreme cât am fost anunţat, nu avea niciun rost să ţinem secret. Dânsul a declarat că are o propunere pe care o va face duminică. Atâta vreme cât deja s-a aruncat numele pe piaţă, l-am sunat şi m-a autorizat să anunţ acest lucru „, a spus Nini Săpunaru, la Realitatea TV.

Nini Săpunaru a mai declarat că ştie că Ministerul Transporturilor nu este unul uşor.

„Sunt extrem de multe obiective, nu este un minister uşor, nu este un moment extrem de favorabil. Sunt convins că nu voi avea nici măcar o săptămână de aşteptare. Cred că, împreună cu ceilalţi colaboratori din minister, ştiu ce am de făcut în continuare la minister”, a spus Săpunaru.

(Sursa: realitatea.net)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments