Păcatele nu-i sunt iertate nici după moarte! Rudele refuză să-l îngroape pe CRIMINALUL CARE ȘI-A UCIS FETIȚA ȘI TATĂL

0
154

Foto: Vremea Noua

Familia nu vrea să-l aducă acasă pe Vasile Larion, criminalul din Soleşti-Vaslui care, în noaptea de luni spre marţi, şi-a pus capăt zilelor în Penitenciarul din Bacău. Mama lui ar fi fost dispusă să se ocupe de înmormântare, însă va ţine cont de dorinţa nepoţilor ei. Băieţii sunt însă fermi, semn că nu au trecut încă peste tragedia care le-a îndoliat familia: „ Îl aducem în sat, dacă se întoarce şi sora noastră acasă!”.

 

Vasile Larion şi-a ucis fetiţa şi tatăl pentru a se răzbuna pe soţia sa plecată în Italia!

 

Vestea morţii criminalului i-a surprins pe localnicii din Soleşti. Cei mai mulţi sunt de părere că „s-a făcut dreptate”, afirmă jurnaliștii vasluieni de la Vremea Nouă.

 

„Nu merita să mai trăiască după ce şi-a băgat în pământ fetiţa şi tatăl, două suflete nevinovate. Ce inimă a avut el să le dea cu sapa în cap?! Ăsta nu era om, era un monstru. Am auzit că familia nu a ţinut legãtura cu el, nici băieţii, nici mama lui. Probabil s-a simţit abandonat în puşcărie, probabil îl apăsau şi crimele pe care le-a făcut, dar şi faptul că nu mai vede lumina soarelui şi s-a gândit să termine cu toate ! A terminat !”, au comentat sătenii.

 

Deşi în tot acest timp, familia a întrerupt orice legăturã cu Vasile, bărbatul a avut câteva încercări de a reface legătura cu rudele. Din Penitenciar, s-a adresat conducerii Primăriei Soleşti să transmită rudelor faptul că este bolnav, că are nevoie de schimburi şi de alimente. Reacţia nu a fost una pozitivă.

 

Acum, după ce a aflat că fiul ei şi-a pus capăt zilelor, Tudora Larion ar fi fost dispusă să îşi calce pe inimă şi să-l aducã acasã. Nu are însă posibilităţi financiare să susţină toate cheltuielile legate de ridicarea cadavrului de la Morgă, de transportul şi organizarea înmormântării. În plus, bătrâna este hotărâtă să nu treacã peste decizia nepoţilor ei, care au aflat de moartea tatălui în Italia, acolo unde se aflau în vacanță la mama lor. Băieţii au revenit în tarã şi sunt de neînduplecat. Potrivit martorilor, aceştia ar fi spus că sunt de acord să îşi aducã tatăl în sat cu condiţia ca şi sora lor, ucisă de părinte, să se întoarcă acasă. Altfel, nu vor să audă de el nici viu, nici mort.

 

Vasile Larion fusese condamnat la închisoare pe viaţă după ce, în luna octombrie 2012, şi-a omorât fiica şi tatăl cu o sapã. El s-a spânzurat în celula sa, la Penitenciarul din Bacãu, în noaptea de luni spre marţi, cu un cearşaf.

 

(Sursa: vrn.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments