Atenție, imagini șocante! Dispozitiv revoluționar care te scapă de riduri dar crează panică

0
212

Ce nu fac femeile să arate mereu tinere şi frumoase? Apelează la tot felul de trucuri şi noi tehnici inovatoare pentru a recăpăta elasticitatea fetei şi pentru a scăpa de micile imperfecţiuni şi ridurile atât de inestetice.

 

Baba rabdă la frumuseţe, zice o vorbă din popor şi nu e deloc departe de adevăr. Femeile din întreaga lume apelează la tot felul de metode, care mai de care mai dureroase şi mai ciudate, numai să scape de ridurile care le invadează fata odată cu avansarea în vârstă.

 

O femeie care a trecut de prima tinereţe, dar îşi doreşte să revină la o piele întinsă şi elastică, a uimit pe toată lumea când a dezvăluit care este tehnica pe care o foloseşte în momentul de faţă pentru a ajunge la rezultatul dorit.

 

Lupta împotriva ridurilor a început în momentul în care aceasta a apelat la un dispozitiv sub forma unor buze de silicon, pe care îl aplică în interiorul gurii, în spatele dinţilor şi care obligă fața să stea întinsă pe toată durata folosirii acestuia.

 

Conform spuselor ei, pentru a scăpa de riduri nu este neapărat nevoie să apelezi la bisturiu, ci poţi încerca această metodă non-invazivă, care deşi este incomodă şi puţin dureroasă, are toate şansele să fie soluţia ideală pentru problemele de acest gen.

 

Producătorul acestui dispozitiv revoluţionar recomandă folosirea lui câte trei minute în fiecare zi, iar pe durata întrebuinţării lui, femeia trebuie să îşi contracte mereu faţă prin tot soiul de expresii faciale.

 

Sfatul celei care a utilizat deja acest aparat este acela de se a evita folosirea lui în prezenţa altor persoane, căci apectul inestetic i-ar putea şoca şi chiar speria pe cei neobişnuiţi cu această tehnică.

 

 

(Sursa: perfecte.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments