VIDEO. Bătaie ca-n filme între români și suporterii maghiari, în Centrul Vechi al Capitalei

0
142
[iframe width=”540″ height=”315″ src=”http://www.rtv.net/embed_iframe.php?id=96735″ border=”0″ scrolling=”no” style=”border: 0px;” ]

Incidente între suporteri întaintea meciului România – Ungaria, în Centrul Vechi al Capitalei. Mai mulţi suporteri maghiari şi români s-au îmbrâncit şi s-au bătut cu o seară înaintea meciului de pe Arena Naţională.

 

Incidentele între suporteri au avut loc în seara de joi spre vineri, în jurul orei 3,40. Între 30 de suporteri maghiari şi un grup mai puţin numeros de români s-a iscat un scandal. S-au îmbrâncit, s-au bătut şi au aruncat cu borcane şi sticle, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Locale Bucureşti, Răzvan Popa.

 

Cinci suporteri maghiari şi un suporter român au ajuns la poliţie şi au fost amendaţi.

 

Peste 2.000 de suporteri maghiari vor fi în tribune la partida România şi Ungaria, un meci decisiv pentru ocuparea unui loc în barajul pentru Campionatul Mondial din 2014. Cei mai mulţi suporteri maghiari vin cu trenul. În momentul în care au intrat în România, fanii au arătat că sunt gata de război. Supoterii care au venit cu trenul, au intrat în ţară prin Vama Curtici după miezul nopţii. Au scandat şi au cântat minute în şir.

 

În plus, au venit în România bine echipaţi: cu steagul Ungariei, dar şi cu zeci de doze de bere. Pentru a menţine ordinea, pe peronul gării au fost mobilizaţi 20 de jandarmi şi politişti. De asemenea, o echipă de jandarmi a urcat în tren şi îi va însoţi pe suporteri până în Capitală.

 

La Bucureşti, suporterii maghiari vor fi aşteptaţi de o mie de jandarmi şi poliţişti.

Meciul România-Ungaria începe la ora 21.000 şi poate fi decisiv pentru calificarea la campionatul mondial de anul viitor.

 

(Sursa: rtv.net)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments