Botoşăneanca ucisă în Italia a fost FILMATĂ DE CRIMINAL în timp ce murea. Suspectul a întreţinut relaţii sexuale cu cadavrul fetei

0
93

Foto: click.ro

Tânăra Lavinia Ailioaiei, din Flămânzi-Botoşani, ucisă cu sânge rece de un  italian, a avut parte de o moarte terifiantă, fiind filmată până în momentul în care şi-a dat ultima suflare. Principalul suspect a spus iniţial că a fost doar un incident nefericit în timpul unui joc erotic, însă probele găsite de procurori îl contrazic.

 

Detalii şocante ies la iveală în cazul tinerei găsite, moartă şi dezbrăcată, vineri, pe un câmp de la marginea localităţii Lodi, scrie click.ro. Procurorii italieni au perchiziţionat maşina principalului suspect, contabilul italian Andrea Pizzocolo, şi au găsit câteva înregistrări în care românca era filmată chiar în timp ce era ucisă. Procurorii susţin că imaginile sunt înfiorătoare şi că nu a fost vorba de un accident, ci de un omor premeditat.

 

 

Deşi a dat semne că se sufocă, italianul nu s-a oprit, ba mai mult i-a filmat şi ultimele momente din viaţă. Şi mai şocant este faptul că după ce Lavinia a murit, bărbatul a dus-o la un alt motel, unde a întreţinut din nou relaţii sexuale cu cadavrul ei.

 

(Sursa: rtv.net)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCum să devii penibil bătând un simplu corner
Articolul următorLa Iași, POTOPUL A VENIT CU DOUĂ ORE MAI DEVREME. Meteorologii au anunțat Cod Galben de ploi, începând cu ora 21.00
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments