Cea mai sexy avocată din țară nu are noroc în dragoste

0
772

I se spune Barbie, e considerată cea mai sexy avocată din România, însă nu prea are noroc în dragoste.

 

Adriana Ivan este unul dintre cei mai cunoscuţi şi căutaţi avocaţi din Timişoara, blondă fiind și specializată în drept comercial şi civil. I se spune “Barbie” şi are la activ multe procese câştigate în instanţă. În prezent, Adriana nu este implicată în vreo relaţie, iar motivul este unul foarte simplu: nu l-a găsit pe Făt-Frumos.

„Nu pot să spun că îmi doresc să fiu singură, însă nu-mi este rău aşa. Nu am iubit, însă nu mă grăbesc să mă arunc cu capul înainte. Aştept să apară un bărbat care să corespundă cerinţelor mele, iar când se va întâmpla asta, nu voi sta pe gânduri”, a declarat frumoasă blondă pentru CANCAN.ro.

 

 

Fostul iubit, gelos pe fotbalistul Sepsi

Adriana Ivan s-a referit şi la episodul în care Rami, băiatul afaceristului timişorean Zaher Iskandarani, cu care a fost într-o relaţie, a avut un conflict cu fotbalistul Sepsi.

“Eram cu Sepsi într-un local ca să discutăm despre un caz în care îl reprezentăm ca avocat. Rami m-a sunat de câteva ori, eu nu am auzit telefonul şi nu am răspuns, iar iubitul meu de la acea vreme a început să se enerveze. Un binevoitor a pus paie pe foc şi i-a spus lui Rami că sunt cu Sepsi în respectivul local şi că eram apropiaţi, iar Rami a luat foc. A venit val-vârtej la noi şi a început să se certe cu Sepsi. L-a întrebat dacă are ceva cu mine şi alte lucruri de genul ăsta”, afirmă  Adriana.

 

Ea spune că Rami era foarte nervos în acel moment.   „Îi vorbea fotbalistului pe un ton ridicat, însă lucrurile s-au lămurit după câteva minute. Şi-a dat şi el seama că mă întâlnisem cu Sepsi strict profesional. A fost un conflict verbal şi nu o bătaie”, a mai spus cea mai sexy avocata din România.

 

Unul dintre cei mai apreciaţi avocaţi

Apetisanta blondă spune că nu are implanturi şi că este naturală din cap până-n picioare. “Tot ce se vede este natural. Fac sport, mănânc sănătos, nu este greu să mă menţin în formă, însă până acum reuşesc. Ca să arăţi bine trebuie să faci şi sacrificii”, a mai spus Adriana Ivan.

Blondă spune că şi-a clădit cariera prin munca şi seriozitate faţă de clienţi şi că asta este explicaţia pentru care este unul dintre cei mai căutaţi avocaţi din Timişoara. “Mi-am dorit să fiu avocat, am învăţat şi am reuşit. M-am descurcat singură, nu m-a ajutat nimeni. Şi sunt foarte mândră de asta”, a ţinut să precizeze bănăţeanca.

 

(Sursa: cancan.ro)

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments