Circ de zile mari, la Vaslui, cu un AVOCAT TURMENTAT

0
117

Băut bine, un avocat a făcut circ cu poliţia, la Vaslui. A mers pe jos, pe mijlocul drumului, şi a spart oglinda unei maşini.

 

Tânărul avocat, în vârstă de 28 de ani, este cunoscut ca un împătimit al alcoolului. Acesta a băut până a uitat şirul paharelor şi, din cauză că nu a mai nimerit trotuarul, bărbatul a mers direct pe mijlocul carosabilului. La un moment dat, un autoturism l-a observat, şoferul a pus frână, dar avocatul nu s-a putut opri şi s-a izbit de oglinda autoturismului pe care a şi spart-o.

Deşi nu avea nicio zgârietură, avocatul a sunat singur la 112 apoi a făcut un circ de pomină. A refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest, deşi era vizibil băut, şi a încercat să îl înduplece pe agentul de la Rutieră, pe care îl şi cunoştea, să renunţe la testare.

Poliţistul nu s-a lăsat intimidat şi l-a dus pe avocat direct la spital unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Avocatul a mai fost implicat în scandaluri. Anul trecut el a fost amendat de Jandarmerie după ce a aruncat cu petarde în curtea unui liceu şi l-a lovit pe paznic.

(Sursa: rtv.net)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments