Contul de Facebook al lui Ludovic Orban a fost șters. Un hacker i-a făcut-o!

0
53

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat că rămas de sâmbătă fără contul de Facebook. Parlamentarul a spus că a trimis deja o solicitare către administratorii celei mai mari rețele de socialiare online și că așteaptă un răspuns.

 

În ultima perioadă, Victor Orban a ales pagina personală de Facebook pentru a face declarații politice, iar cel mai criticat a fost primul ministru Victor Ponta, liderul PSD, coleg de alianță în USL.

 

Liberalul are mai multe versiuni cu privire la dispariția contului său. „Există trei variante posibile, de fapt numai două, că prima variantă, să-l fi șters eu sau cineva apropiat din familie este exclusă. Rămân două variante: fie contul a fost dezafectat, suspendat, de Facebook, fie un hacker mi-a spart parola și mi-a închis contul.

 

Oricum, mi se pare cam straniu… nu am avut probleme până acum cu contul de Facebook și după o lună de postări mai incomode pentru și pentru alții, m-am trezit fără cont de Facebook”, a declarat deputatul Ludovic Orban, citat de mediafax.ro.

 

(Sursa: Yahoo!News)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments