CRIMINAL EXTREM DE PERICULOS, prins la Miroslava. El este acuzat de polițiștii italieni de OMOR PRIN DECAPITARE

0
83

Un bărbat din localitatea ieşeană Miroslava căutat de autorităţile italiene după ce pe numele său a fost emis un mandat european de arestare pentru omor prin decapitare comis în Italia a fost prins şi reţinut, miercuri, în judeţul Iaşi.

 

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi, Alexandru Chelaru, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că bărbatul, Ioan B., a fost depistat şi reţinut miercuri dimineaţă la Miroslava, localitatea natală a acestuia, el fiind căutat de autorităţi întrucât se sustrăgea executării unui mandat european de arestare.

 

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost dus la Parchetul Curţii de Apel Iaşi, fiind apoi prezentat în faţa instanţei, care va decide în privinţa extrădării sale.

 

„Bărbatul se află acum la Curtea de Apel, iar judecătorii vor decide asupra extrădării. El este acuzat că ar fi participat la comiterea unui omor prin decapitare în Italia, în urmă cu mai mult timp. Judecătorii vor stabili dacă va fi extrădat sau dacă va rămâne în ţară pentru a fi cercetat în alte cauze”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi.

În cazul în care judecătorii ieşeni vor decide extrădarea bărbatului, acesta va fi dus în arestul Poliţiei Iaşi, apoi va fi predat autorităţilor italiene care cercetează acest caz.

 

(Sursa: realitatea.net)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments