Danielle – FEMEIA CARE ÎMBĂTRÂNEȘTE BRUSC

0
64
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”http://www.youtube.com/embed/oECYX7Umaio?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Producătorul de film Anthony Cerniello a studiat intens ideea îmbătrânirii pielii în decursul anilor şi a reprodus într-un scurt filmuleţ, zeci de ani din viaţa unei femei.

 

Povestea filmuleţului se învârte în jurul unei femei pe nume Danielle, iar pentru realizarea lui producătorul a intrat în posesia unor fotografii de-ale rudelor ei. După ce a scanat individual fiecare fotografie, a căutat asemănări între aspectul fizic al persoanelor şi structura oaselor, arată Evenimentul Zilei.

 

În câteva minute

 

Cu ajutorul unui program de grafică şi efecte vizuale, realizatorul, împreuna cu o echipă de tineri, au adăugat clipiri ale ochilor, mişcări ale buzelor şi gâtului, a creat discrepanţe la culoarea părului şi forma ochilor, a corectat tonurile de culoare. Anthony a „aşezat” rezultatul final pe o melodie abstractă, compusă de prietenul său, Mark Reveley.

 

Rezultatul este uimitor, deoarece în câteva minute pot fi văzute transformările prin care trece o femeie din primii ani de viaţă, până la bătrâneţe. Ideea acestui filmulet a venit, după ce Cerniello a meditat asupra morţii, din cauza atacurilor de panică cu care s-a confruntat o perioadă de timp. „Aceasta fost modalitatea lui de a înţelege cum trece timpul într-o viaţă de om”, spun specialiştii.

 

 

(Sursa: evz.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentFantastic! Danielle – FEMEIA CARE ÎMBĂTRÂNEȘTE BRUSC (VIDEO)
Articolul următorO botoșăneancă îndrăgostită de George Clooney, favorită la MISS OVER ITALIA. Iuliana Funduianu, 44 de ani, locuiește de două decenii printre italieni
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments