Fata lu’ tata. Teodora Stoica și-a făcut de cap de ziua ei

0
314

În acest weekend, Teodora Stoica a împlinit 19 ani, prilej tocmai bun pentru a sărbători fără măsură. Două zile şi două nopţi, “Memelușa” a ţinut-o din local în local, triindu-şi prietenii, astfel încât toată lumea să fie mulţumită.

 

Dacă vineri seară a preferat să se distreze ceva mai “soft” cu prieteni apropiaţi, rude şi cunoştinţe de-ale tatălui ei, sâmbătă, Teodora a făcut un adevărat show, udat din plin cu şampanie scumpă.

 

Fiica lui Meme Stoica şi-a luat gaşca de prieteni şi a mers într-un club de fiţe din Capitală. Departe de ochii apropiaţilor familiei şi ai rudelor, tânăra s-a putut dezlănţui fără nicio problemă.

 

 

Dacă la începutul serii CANCAN.ro a găsit-o cu ochii în telefonul mobil, cel mai probabil răspunzând mesajelor de “La mulţi ani!”, după câteva ore era în mijlocul acţiunii. Tânăra a dansat încontinuu şi a ciocnit un pahar cu fiecare invitat, lucru care s-a văzut ceva mai târziu şi în lipsa de precizie a mişcărilor ei.

 

 

Alături de câţiva prieteni, printre care, se pare, şi un nou iubit, tânăra s-a lăsat purtată de taxi către alte destinaţii, unde să continue ce începuse în club.

 

 

(Sursa: cancan.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments