Ieșenii pot trimite ajutoare sinistraților din Galați. Primăria deschide 6 centre în oraș

0
75

Cele şase centre de cartier din subordinea Primăriei vor fi deschise, în acest sfârşit de săptămână, pentru ieşenii care vor să doneze alimente şi pături pentru sinistraţii din judeţul Galaţi.

 

Cei care vor să vină în ajutorul persoanelor din zonele afectate de inundaţii pot face donaţii, sâmbătă şi duminică, între orele 9 şi 18. Oamenii sunt sfătuiţi să aducă doar alimente neperisabile pentru a ajunge intacte la destinaţie. Reprezentanţii municipalităţii iau în considerare şi alocarea unei sume de bani pentru sinistraţi, din fondul de rezervă. Decizia va fi analizată într-o următoare şedinţă de Consiliu Local.

 

„Pe măsură ce se vor acumula aceste produse şi materiale le vom duce către sinistraţi. Probabil companiile de construcţii poate vor putea interveni şi cu materiale de construcţii duse către judeţul Galaţi. Nu primim obiecte de mobilier pentru că nu le putem duce în condiţii de siguranţă acolo, pe de o parte, şi multe dintre ele nici nu pot fi folosite, aşa că evităm acest lucru,” a declarat Mihai Chirica, viceprimarul municipiului Iaşi.

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentSuper-alianţă sindicală. 9 organizaţii din Sănătate s-au coalizat, astăzi, la Iaşi. GUVERNUL ARE O PROBLEMĂ! (VIDEO)
Articolul următorCel mai ascuns secret al Cancelarului german a fost devoalat: produsele de cosmetică folosite sunt nemțești
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments