Imagini șocante! A înghițit un maidanez întreg, dar nu i-a priit și l-a dat afară

0
66
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”http://www.liveleak.com/ll_embed?f=263613db6879″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Cine şi-ar fi imaginat că un câine poate fi înghiţit de un şarpe? Ei bine, pe Internet a apărut o înregistrare în care un piton reticulat a omorât şi înghiţit un câine, iar apoi, a scos patrupedul afară printr-un proces de regurgitare.

 

Incidentul a avut loc în Thailanda, acolo unde localnicii dintr-un orăşel din sudul ţării au filmat un piton reticulat care a înghiţit un câine după ce l-a omorât. Ulterior, reptila a scos câinele afară, spre surprinderea oamenilor care filmau şarpele lung de câţiva metri.

 

Ce este Pitonul reticulat?

 
Pitonul reticulat este o specie de șerpi neveninoși, constrictori, din familia pitonilor, răspândit în pădurile tropicale, liziere și pășunile adiacente din Sudul Asiei, care se hrănesc cu mamifere medii sau mari și cu păsări (pe care le omoară prin sufocare, încolăcindu-se în jurul lor).

Pitonul reticulat este unul dintre cei mai lungi șerpi din lume, având o lungime de 4-9 m și o greutate de 90-140 kg, însă poate atinge o lungime de 10 m. Este vânat pentru pielea lui folosită în industria încălțămintei și în marochinărie.

 

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentO palmă dată unui copil – 5.000 de lei. Valabil pentru părinții agresivi și dascălii violenți (VIDEO)
Articolul următorSute de elevi condamnați. Zeci de catedre ocupate de cadre didactice necalificate
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments