Imbecilii care ajung în Parlament. Deputatul Victor Cristea de la PSD spune că filmul „Poziția copilului” denigrează România

0
77

Deputatul PSD Victor Cristea a criticat, marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, premierea filmul „Poziţia copilului”, arătând că în acest film sunt folosite expresii triviale şi poate a fost premiat pentru că se doreşte denigrarea poporului român.

 

„Am fost la filmul «Poziţia copilului» şi încă de la început am vrut să ies din sală, erau folosite numai expresii triviale, înjurături. Noi ne chinuim să dăm o educaţie copiilor la şcoală şi în film sunt numai obscenităţi, trivialităţi. Nu cumva acel film a fost premiat pentru că se doreşte denigrarea poporului român? Noi venim să-i mai dăm artistului bani? Să ne denigreze, să ne facă inculţi?”, a spus în plen deputatul PSD citat de Mediafax.

 

El a adăugat că „un film, o poveste nu se face cu înjurături la adresa părinţilor din partea propriilor copii” şi că „nu trebuie premiat ce denigrează poporul român”.

Cristea a făcut aceste critici la dezbaterea proiectului privind exercitarea profesiei de artist care avea raport de respingere din partea comisiei de specialitate.

În replică, deputatul Remus Cernea a spus că nu trebuie ca deputaţii să-şi dea cu părerea în legătură cu creaţiile artistice.

Proiectul a fost respins de Camera Deputaţilor cu 310 voturi „pentru”, 8 voturi „împotrivă” şi 17 abţineri.

Lungmetrajul „Poziţia copilului”, în regia lui Călin Peter Netzer, a fost premiat cu Ursul de Aur la Festivalul de la Berlin şi a fost desemnat să reprezinte România la premiile Oscar de anul viitor, la categoria cel mai bun film străin.

 

(Sursa: mediafax.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentKim Kardashian de România e mai tare ca originalul. Are un fund de nota 10
Articolul următorBărbaţii au scăpat de ea. Cea mai isterică vedetă din România e lesbiană! (VIDEO)
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments