Kim Kardashian de România e mai tare ca originalul. Are un fund de nota 10

0
204

De astăzi, România s-a mai îmbogăţit cu încă o sosie de vedetă internaţională. După Pamela de România, Coco de România sau Sharon Stone de România, a venit rândul lui Kim Kardashian să-şi facă loc în showbizz-ul autohton.

 

O cheamă Flori, are 23 de ani şi este noua bombă sexy a României. La prima vedere ai spune că este sora celebrei Kim Kardashian, una dintre cele mai în vogă vedete din America. Ea este însă compatrioata noastră Flori, o bucureşteancă cu nişte forme care ar face-o geloasă chiar şi pe celebra brunetă de peste Ocean. Este 100% naturală, deşi posteriorul ei pare sculptat de un iscusit medic estetician, lucru care ne-a atras şi nouă atenţia, spun reporterii de la nefiltrat.ro.

 

 

Deşi nu este obişnuită cu noua postură şi, cu siguranţă, îi va lua ceva vreme să se obişnuiască cu titulatura de Kim Kardashian de România, Flori se declară încântată de asemănarea cu focoasă iubită a lui Kayne West.

 

”Comparaţia cu o femeie precum Kim Kardashian nu poate decât să mă onoreze. Este frumoasă şi are un trup de invidiat. Este adevărat că toţi cunoscuţii mei îmi spuneau că semăn izbitor cu ea, însă niciodată nu m-am gândit că voi ajunge sosia ei oficială”, a spus Flori.

 

 

Sexoasa brunetă nu poate spune că-i calcă pe urme adevăratei Kim, întrucât este singură şi nici nu pare să aibă gânduri prea mari în a-şi face un iubit.

 

 

”Evident că sunt curtată, dar momentan nu-mi doresc să mă aventurez într-o relaţie. Vreau să mă concentrez asupra noului meu ţel în viaţă, asupra noii mele cariere pe care m-am decis să o urmez, şi anume aceea de model. Cred că este mai important să-mi împlinesc acest vis şi cu siguranţă va veni şi satisfacţia pe plan sentimental, în timp. Acum vreau să ajung la fel de celebra ca şi Kim”, a mai spus frumoasă Flori.

 

(Sursa: vipmonden.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments