Mama Natură și-a luat combinezon și cască. Vine la Raliul Iașului!

0
573

Raliul Iaşului, ediţia 2013, va avea loc în perioada 3-5 octombrie. În Capitala Moldovei vor fi prezente mai multe celebrităţi autohtone, printre care şi Roxana Ionescu, cunoscută de telespectatorii români și ca Mama Natură.

 

Vedeta TV participă, în premieră, la Iaşi la o etapă din cadrul Campionatului Naţional de Raliuri. Roxana Ionescu va fi copilot într-o maşină Dacia, la o grupă inferioară, pentru Adrian Grigore. Rolul Roxanei Ionescu este acela de a-i dicta pilotului traseul pe care acesta îl va parcurge în mare viteză.

 

Roxana Ionescu a început cursurile unei şcoli de piloţi şi vizează obţinerea licenţei de pilot. „M-am apucat de puţin timp, dar o să particip la primul raliu din viaţa mea, pe 4 şi pe 5 (n.r. octombrie) la Iaşi, unde o să fiu copilot. Sper să urcăm pe podium şi să vin cu rezultate bune acasă. Şi da. M-am apucat de condus sportiv, fac curs, iar la anul cu siguranţă o să şi particip”, a declarat Roxana Ionescu pentru organizatorii raliului.

 

În afară de Roxana Ionescu, la Iaşi vor mai ajunge Daniela Crudu şi Mihai Mitoşeru. Cei doi vor avea doar rol de animatori.

 

 

Raliul Iaşului Dunlop 2013 este a opta etapă, penultima, din cadrul Campionatului Mondial de Raliuri. Titlul de campion a fost deja adjudecat de Francois Delecour, dar francezul, un nume de legendă în automobilismul mondial, va lua parte şi la etapa de la Iaşi.

 

Competiţia debutează joi, 3 octombrie, cu începere de la ora 8.30, la Bârnova, unde este programată sesiunea de Shakedown. Tot joi, la ora 18.00, la Complexul Palas este are loc prezentarea echipajelor.

 

Cel mai aşteptat moment pentru ieşeni este Superspeciala de la Râpa Galbenă, programată vineri, 4 octombrie, de la ora 16.00, transmisă în direct la TVR Iaşi.

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments