Medicul Adrian Covic, găsit incompatibil de ANI. Managerul de la Spitalul Parhon a avut funcții în alte 7 societăți comerciale

0
149

Managerul Spitalului „C.I. Parhon” Iaşi, Adrian Covic, a fost găsit în incompatibilitate de Agenţia Naţională de Integritate (ANI) întrucât, în perioada exercitării funcţiei de manager, a avut şi alte funcţii salarizate sau indeminzate în cadrul a şapte societăţi comerciale, potrivit ANI.

 

Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa stării de incompatibilitate în cazul lui Adrian-Constantin Covic, manager al Spitalului Clinic „Dr. C.I. Parhon” din Iaşi, întrucât, în perioada exercitării funcţiei de manager, a avut şi alte funcţii salarizate sau indeminzate în cadrul a şapte societăţi comerciale, precum şi în cadrul Covic Adrian-Constantin Persoană Fizică Autorizată, arată Mediafax.

 

Astfel, Covic a încălcat dispoziţiile articolului 180, alin. (1), lit. a) din Legea nr. 95/2006, potrivit cărora „funcţia de manager persoană fizică este incompatibilă cu (…) exercitarea oricăror alte funcţii salarizate, nesalarizate sau / şi indemnizate cu excepţia funcţiilor sau activităţilor în domeniul medical în aceeaşi unitate sanitară a activităţilor didactice, de cercetare ştinţifică şi de creaţie literar-artistică”, arată ANI.

 

Persoana evaluată a fost informată despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris – şi a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere în exercitarea dreptului la apărare.

 

(Sursa: mediafax.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCOBAII ROMÂNIEI. Copiii emigranţilor reînvaţă limba română
Articolul următorIncredibil! Zeci de ieșeni nu au declarat decesul copilului pentru a beneficia de alocație (VIDEO)
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments