Ovidiu Silaghi ia în râs demersul procurorului general al României: Poate află și ea că eu sunt europarlamentar!

0
54

Europarlamentarul PNL, Ovidiu Silaghi, consideră că procurorul general al României , Laura Codruța Kovesi, a greșit când i-a trimis președintelui Traian Băsescu o solicitare de încuviințare pentru a se începe urmărirea penală împotriva sa.

 

Acesta susține că el este deja europarlamentar și că orice solicitare a procurorilor în cazul său trebuie adresată Comisiei Juridice din Parlamentul European, singura în drept să dea o astfel de încuviințare.

 

„De miercuri eu sunt europarlamentar. Luni chiar voi fi prezent la lucrări și poate află și doamna procuror general între timp acest lucru”, a spus europarlamentarul PNL pentru pesurse.ro

 

Ovidiu Silaghi a devenit europarlamentar după ce fostul europarlamentar Ramona Mănescu a fost desemnat ministru al Transporturilor. Ovidiu Silaghi și-a dat demisia din funcția de deputat pentru a merge la Bruxelles chiar în timpul în care procurorii DNA, prin Parchetul General, solicitaseră încuviințarea Camerei Deputaților pentru începerea urmăririi penale în dosarul deschis pe numele fostului ministru, presupus că ar fi primit șpagă de la fostul patron al Romstrade, Nelu Iordache.

 

(Sursa: pesurse.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCAPITALA INVADATĂ! Meciul ROMÂNIA-UNGARIA, umbrit de VANDALISMUL SUPORTERILOR MAGHIARI (VIDEO)
Articolul următorMARICA, PINTILI și TĂNASE – EROII ROMÂNIEI. Naționala a învins Ungaria cu 3-0
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments