Polițiștii protestează în stradă: Radu Stroe e CEL MAI SLAB MINISTRU DE INTERNE

0
79

Zeci de poliştisti protestează joi în faţa Ministerului de Interne. Oamenii sunt nemultumiți de modul în care Radu Stroe coodornează ministerul şi spun că nici viaţă de familie nu mai au după ce acesta a preluat conducerea.

Protestatarii s-au strâns în faţa ministerului şi aşteaptă să discute toate problemele cu ministrul Radu Stroe.

Poliţiştii sunt nemulţumiţi de condiţiile de lucru şi spun că vinovatul  pentru toată situaţia în care au ajuns este doar unul singur- ministrul de Interne.

„Ne simțim prizonierii incompetenței ministerului de Interne.  Domnul ministru, de când este la comanda acestei instituții nu a făcut nimic. A promis că modifică niște ordine interne și dispoziții interioare. Ne-a păcălit, a modificat la un moment dat doar o virgulă într-un document. Polițistii sunt practic sclavii acestei instituții, folosesc mașinile personale că sunt obligați să meargă din timpul lor la intervenții, practic ei nu mai au o viață familială”, a declarat Ioan Cănărău, vicepreşedinte Sindicatul naţional al Agenţilor de Poliţie.

Acesta spune că protestele vor continua până când Radu Stroe va semna cel puțin un ordin.

Protestatarii îl consideră pe ministrul Radu Stroe drept cel mai slab conducător al ministerului de interne şi aşteaptă să discute cu acesta.

„L-am invitat pe domnul ministru să vina să discute cu noi în stradă, însă acesta a refuzat, ne vom duce noi la negocieri la finalul protestului”, a mai spus Ioan Cănărău.

 

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments