Presupusul violator al jurnalistei din București, ELIBERAT DIN LIPSĂ DE PROBE. El a mai fost arestat pentru o tâlhărie

0
64

Bărbatul reţinut de procurori în cazul violului comis asupra unei jurnaliste de la un post de radio a fost arestat preventiv, vineri, de Judecătoria Sectorului 1, pentru tâlhărie, însă cercetările în dosarul de viol continuă in rem, deoarece probele nu-l indică pe acesta ca fiind autorul violului.

 

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, Mircea Popa, a confirmat vineri, pentru AGERPRES, că inculpatul Sică Bujor a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru o tâlhărie comisă săptămâna trecută, când ar fi furat telefonul unei tinere, într-un lift, după ce, iniţial, încercase să o agreseze sexual, însă se pare că acesta nu este şi autorul violului asupra jurnalistei. 

„Este posibil suspect, însă probele nu-l indică ca autorul acestui viol. Cercetările continuă in rem în cazul mediatizat în presă”, a explicat Mircea Popa. 

Poliţiştii specialişti din cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale au identificat, pe 11 septembrie, în zona bulevardului Magheru, un bărbat care prezenta semnalmente asemănătoare suspectului care a violat o jurnalistă de la un post de radio în zona Lacului Floreasca. 

Potrivit surselor citate, individul a fost dus la Secţia 4 Poliţie unde au fost făcute cercetări pentru a vedea dacă este vorba despre aceeaşi persoană căutată de oamenii legii. 

O jurnalistă de la un post de radio a reclamat pe 10 septembrie, la 112, că a fost obligată de un individ să întreţină raporturi sexuale pe malul Lacului Floreasca. 

Potrivit sursei citate, victima a sunat la 112 la ora 17,00 şi a reclamat că în jurul orei 16,00, în timp ce se afla în zona Perla din cartierul Dorobanţi, a fost acostată de un bărbat necunoscut care a obligat-o să meargă pe malul Lacului Floreasca. Acolo ar fi ameninţat-o cu un cuţit pentru a o determina să întreţină raporturi sexuale cu el.

 

 

(Sursa: realitatea.net)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments