Priviți acești ochi și descoperiți ce scandal imens se ascunde în spatele imaginii. Ce emisiune la comandă a făcut Realitatea TV

0
88

Scandalul transplantului renal cu dedicație făcut, la Cluj, artistului Alexandru Arșinel a luat o amploare neașteptată. ONG-uri și personalități publice i-au acuzat pe medici că în timp ce pacienții obișnuiți așteaptă cu anii un rinichi sau chiar se sting din viață, persoane cu notorietate sunt introduse peste rând pe masa de operație. În același timp, societatea s-a împărțit pro și contra acestor practici.

 

Mai mult, mediatizarea selectivă a cazului și spălarea televizată a specialiștilor care fac astfel de concesii a dat naștere unor reacții virulente din partea formatorilor de opinie. O astfel de reacție a avut și jurnalistul Liviu Alexa care, în urma emisiunii lui Rareș Bogdan de la Realitatea TV, i-a transmis colegului de breaslă un mesaj dur pe care îl prezentăm mai jos:

 

 

O fotografie pentru Rareș Bogdan

 

„Aseară, Rareş Bogdan a făcut nişte Jocuri de Putere la Realitatea TV. Nu cu miniştri sau oameni de stat, ci cu Mihai Iisus Lucan.

 

Cu totul întâmplător şi fără bani marcaţi la teșcherea, Rareş Bogdan s-a simţit dator să practice cea mai ruşinoasă activitate a unui jurnalist: spălatul de cadavre, îi spunem noi în breaslă.

 

Iar Rareş a spălat aseară pe tot programul.

 

Să nu mă înţeleagă Rareş greşit: aşa cum îi scriam într-un sms azi dimineaţă, îi respect respectul faţă de Arșinel.

 

Dar nu îl respect când calcă în picioare meseria. Aseară, numele lui Rareş Bogdan s-a transformat pentru câteva zeci de minute în Mihai Gâdea.

 

Rareş Bogdan a practicat aseară jeg-jurnalismul, negândindu-se nici măcar o secundă să îi dea şi lui Emanuel Ungureanu posibilitatea să îşi spună părerea.

 

Dragă Rareş, mă gândesc serios să şterg articolul admirativ despre tine de pe blogul meu. Te-ai reîncarnat aseară în Mișu Gâdea şi nu cred că mai meriţi să stai pe nevalorosul meu blog. Eşti ca oricare.

 

Dragă Rareş, şi tu, şi alţi colegi neprihăniţi ai breslei clujene, precum imaculatul Mihnea Măruţă, Lumina Deontologiei Jurnalismului Românesc, aţi tolerat ani de zile Lucanul. Ştiaţi ce face, ştiaţi cum se comportă, aţi vituperat împotriva ălora mai mici gen Moisin, ca să se vadă ce cocoşi sunteţi!

 

Tudor Știrbu, eu sau Mihai Stoica, poate nu cei mai influenţi ziarişti din lume, am arătat mereu că acest Dumnezeu medical este o pacoste. Nu aţi venit niciodată alături.

 

Dragă Rareş, tu, om citit, tu, tată, tu, ortodox cu frica lui Dumnezeu, tu trebuie să mă laşi să îţi ofer un cadou.

 

Priveşte cadoul meu. Este un tatuaj vizual care ţi se va imprima tot restul vieţii pe reţină sufletului. Îţi doresc să nu mai poţi să o ştergi niciodată pe Adina Bleoțu de pe reţină.

Faţa de mai jos, dragă Rareş, împlineşte azi un an de moarte. Ea este fata pentru care Lucan nu a avut timp, ea este nimicul deloc faimos care nu a încăput în vizorul Lucanului.

 

 

Uită-te la ochii ei, Rareş.

 

Îţi urez jurnalism fericit!”

 

Liviu Alexa

 

 

(Sursa: ziardecluj.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentActriţa Alexandra Maria Lara a cucerit Hollywood-ul cu interpretarea din "Rush: Rivalitate şi adrenalină" (VIDEO)
Articolul următorȘedința tinerilor ieșeni social-democrați de infiltrare la mitingul din 4 octombrie, săpată de cârtițe. Stenograme-bombă din timpul întâlnirii, publicate pe Facebook
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments