Recomandarea SEDCOM LIBRIS: Un pământ nou. Trezirea conștiinței umane – Eckhart Tolle, Editura Curtea Veche

0
92

Într-o lume tot mai însetată de cunoașterea spirituală, într-un secol în care căutarea de sine a îmbrăcat forme absolut inedite, iar barierele dintre religii par a începe să cadă datorită înțelegerii faptului că același unic adevăr le-a fundamentat pe toate, îndrumătorii spirituali sunt cu atât mai necesari și bine-veniți. Fie că tălmăcesc mesajul iluminaților care au trăit cu secole în urmă, fie că îți expun propria viziune asupra căilor ce trebuie urmate în lumea modernă, aportul lor la limpezirea înțelegerii aspectelor evoluției este unul esențial.

 

Volumul este editat de Editura Curtea Veche si poate fi cumpărat de la librăriile din reţeaua SEDCOM LIBRIS.

 

„Cei blânzi sunt cei lipsiți de ego. Ei sunt cei care au realizat că adevărata lor natură esențială este conștiința și recunosc esența în toți „ceilalți”, în toate formele de viață. Ei trăiesc în starea de abandon și simt astfel unitatea lor cu întregul și cu Sursa. Ei întruchipează conștiința trează care modifică toate aspectele vieții de pe planeta noastră, inclusiv natura, căci viața pe pământ este inseparabilă de conștiința umană care o percepe și interacționează cu ea. În acest sens pot fi înțelese spusele christice: cei blânzi vor moșteni pământul.

O specie nouă apare pe planeta noastră. Ea apare acum și voi înșivă sunteți această specie!” – pasaj din ultimul capitol, Eckhart Tolle – Un pământ nou. Trezirea conștiinței umane.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments