Senzațional! Taximetristul care a bătut-o și răpit-o pe farmacistă, SUSPECT și la comiterea TÂLHĂRIEI DE PE DRUMUL HOȚILOR

0
102

Polițiștii ieșeni au indicii clare că taximetristul Daniel Pichiu, cel care a bătut-o și răpit-o, ieri, pe farmacista Andreea Beșleagă, este aceeași persoană care, la începutul lunii august, a tâlhărit un alt taximetrist pe Drumul Hoților, deposedându-l de bani dar și de taximetru. Anchetatorii spun că suspectul a recurs la aceeași metodă pentru comiterea infracțiunii: bătaia.

 

„Suspectul comiterii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal a fost condus la audieri la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi, iar în urma cercetărilor a rezultat faptul că acesta este suspectat şi de comiterea unei tâlharii la data de 6 august, când a deposedat un tânăr, prin folosirea de ameninţări, de o sumă de bani şi un autoturism echipat taxi, pe care ulterior l-a abandonat. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului cu propuneri legale, iar cercetările sunt continuate în vederea documentarii întregii activităţi infracţionale”, a declarat subinspector Alexandru Chelaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi.

 

Daniel Pichiu a răpit-o, ieri dimineaţă, pe nepoata primarului din Tomeşti, Andreea Beșleagă, şi a cerut o răscumpărare de 25.000 de lei. Aseară, în jurul orei 18.30, el a fost capturat de polițiști în civil în momentul în care sosise cu victima pentru a-și ridica răscumpărarea de la rudele fetei. Victima fusese ținută în acest timp, după ce a fost agresată fizic, în apartamentul răpitorului. Pichiu a declarat anchetatorilor că a recurs la această metodă pentru a-și achita datoriile imense pe care le are la cămătari.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentA pus o ICOANĂ cu IISUS într-un STUP DE ALBINE şi a RĂMAS UIMIT când l-a deschis
Articolul următorAu vrut să dea jos pădurea, dar au fost prinși la timp
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments