Sosia Biancăi Drăgușanu este handbalistă de top și are doar 18 ani

0
1410

Ana Maria Tănăsie, o tânără de 18 ani care joacă handbal la HCM Baia Mare, este frumoasă, talentată și seamănă izbitor cu Bianca Drăgușanu.

 

Ana Maria Tănăsie s-a vopsit de curând din brunetă în roșcată, lucru care o face să semene și mai mult cu actuala soție a lui Victor Slav. Ar fi și câteva diferențe: handbalista este 100% naturală și este plină de mușchi, lucru vizibil în fotografiile în costum de baie pe care tânăra și le-a postat pe contul ei de pe un site de socializare, scrie wowbiz.ro. 

 

 

Ana Maria Tănăsie este una dintre marile speranțe ale handbalului românesc. Produs al Centrului Național de Excelență de la Râmnicu Vâlcea, ea a evoluat sezonul trecut pentru HC Zalău, echipa lui Gheorghe Tadici, unde a marcat 28 de goluri. În această vară, cluburile cu pretenții din handbalul românesc au participat la o adevărată licitație pentru a-și aconta serviciile Ana Mariei, care între timp a debutat și la echipa națională.

 

 

 

Cei care au adjudecat-o pe Tănăsie au fost șefii de la HCM Baia Mare, care au plătit pentru ea 12.000 de euro. Suma nu pare mare, însă pare un adevărat record pentru transferul unei jucătoare de 18 ani în România.

 

(Sursa: realitatea.net)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments